Majkel. Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Nie ma tego w przepisach, nawet w TV o tym nie mowili.. jak bylo głośno.. skupiali się na spryskiwaczach i poziomowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 co świadczą przepisy to doskonale wiem, chodziło mi tylko i wyłącznie o Twoją wypowiedź gdzie pisałeś że w reflektorach bez soczewek nie można stosować xenonów ( o ile pamiętam to w pierwszych mercedesach na początku lat 90 z hid były reflektory bez soczewek) a w takich z soczewkami można. doskonale też wiedziałęm że nie ma takich przepisów dlatego chciałem żebyś je przytoczył co jest z oczywistych względów niemożliwe. swoją drogą to jakby się tak skrupulatnie stosować do wszystkich przepisów, homologacji itp, to nie wolno by było wymieniać felg na większe, zmieniać dolotów, wydechów, foteli, chipować, tuningować silników i robić 1000 innych rzeczy które przecież się robi a wiele z nich ma dużo większy wpływ na bezpieczeństwo własne jak i również innych uczestników ruchu drogowego niż samodzielnie montowane hid. czyż nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dokładnie, ja się w ogóle nie przejmuje żadnymi homologacjami.. Najprędzej policja zatrzymuje jak Cię słyszy z kilometra, bo ktoś sobie wstawił wydech na przelot A tak na prawde to tylko predkosc, predkosc i jeszcze raz predkosc i brak jednego światla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 powiem wam jedno ,hid w soczewce to super sprawa , ale tylko w soczewce , podstawa to czyste szklą reflektorów , włączanie świateł na pracującym silniku i nie częściej niz co 10 sekund a nawet te tanie zestawy chińskie dają rade , chociaż ja zainwestowałem w coś lepszego niż chińskie zestawy na allegro , to zamierzam dokupić już drugi zestaw nie droższy niż 300 zl do świateł długich , mam almerę po fl z soczewkowymi lampami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 W soczewkoych lampach gorzej wygląda takie jest moje zdanie, dlatego nie mam zamiaru zmieniac... chyba, ze dorwę te które kiedys widziałem na forum u takiego niemca.. Miał lampy w środku z przezroczystego plastyku.. (nie czysto czarnego czy szarego) czyli identycznie mial jak w nowych audi itp .. wtedy lampy prezentuja sie niesamowicie.. jak bede mial czas to poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi