Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] potrzebuje porównać 2.2di z innym 2.2di

Gość speedboat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość speedboat

sie ma no panowie .

potrzebuje porównać alme mojej dziewczyny (2.2di, 2000r, 200000km)z analogicznym wozem.auto jest po pełnej regeneracji pompy wtryskowej i mam wrażenie ze troche słabiej sie zbiera w porównaniu z tym co było przed naprawą.turbina zaczyna jakby za późno ciagnać.potrzeba kogos z surową almą bez chipa najlepiej z okolic kalisza(wielkopolskie) albo starachowic(świetokrzyskie) lub piotrków tryb.nie chce mi sie wydawac kasy na servis bo pewnie nic nie wykaże.mechanik który naprawiał auto był kompletnym głupkiem wiec reklamacja nie wchodzi w gre.

Nawet jeśli to jest fakt,że mechank jest nic nie wart jako fachowiec-na pewno nie można go nazywać "głupkiem"-troszeczkę kultury proszę i chyba nie tylko ja. Pozdrawiam.

Ja Juz dawno wywalilem kata a roznicy prawie nie zauwazylem( przeplywke tez mam nowa wiec chyba tylko chip by pomogl, chociaz z tygo silnika ciezko wyciagnac dodatkowe koniki)

Ps. A moze ktos i u mnie wymienial pompe wtr. wczesniej i dlatego tak jest, wcale bym nie narzekal:)

Gość speedboat

U mnie też zaczyna ciągnąć przy ok 2100 obrotach-wygląda na to że taka uroda tego auta.mierźi mnie jeszcze w tym wozie jazda po rondach i skrzyżowaniach bo na dwójce przy minimalnej prędkosci motor nie daje rady a na pierwszym biegu znowu troche wyje, w końcu nie wiem na którym biegu się toczyć-tak źle i tak niedobrze.

Kata nie wyciagam bo już mam dość roboty przy tym samochodzie-wymiana pompy wyczerpała moją cierpliwość i kase

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...