Gość rafal387 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich w nowym roku. Mój problem polega na tym, ze podczas kiedy samochód jest bardziej obciążony (np kiedy mam 3 osoby na tylniej kanapie) światła zmieniaja swoją wysokość i w związku z tym oślepiam innch kierowców. Chcialbym sie dowiedziec jak sobie radzicie z tym fantem czy za karzdym razem przy obciązeniu trzeba znieniać wysikość światel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 zalezy jak masz obciazaone auto. ja w kazdym aucie przed podroza sprawdzam sobie wysokosc swiatel i ew ja reguluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 tak jesli obciazasz auto to zmieniasz a jesli jedziesz sam lub z jedna osoba to nie ogolnie to tez zalezy od sztywnosci zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Przecież od tego jest właśnie to pokrętło od regulacji ich wysokości. Kierowca + jeden pasażer = najwyżej, pełne obciążenie (czyli 5 pasażerów + bagaże) najniżej. Pośrednie przy pośrednich obciążeniach - jakoś tak mówi instrukcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 jak ma pokretlo nawet to i tak moze miec uszkodzone lub zmienione klosze na takie bez regulacji i klapa... ja sie nie przejmuje jezdze zawsze na jednej wysokosci czy auto pelne czy puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 a sie nie przejmuje jezdze zawsze na jednej wysokosci czy auto pelne czy puste Hmmm, chyba zacznę na takich trąbić (konkretnie takich, którzy w dzień dają mi po oczach źle ustawionymi światłami nawet, jak siedzę w 4x4) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 moja sa na 100% za wysoko bo mi sie zapiekła regulacja na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A to zonk... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 bedzie fikał diagnosta powiem dam dwie dyszki jak mi ustawi hehe zobaczymy cwaniaka bylem u 5 mechanikow mieli klucze za kilka tysi i zaden nie dal rady wszyscy tylko jedno ... Bosh i tniemy sruby ;D ale taki nie jestem dla mojej micry wole miec dobrze oswietlona droge ;D a ze inni migaja w lesie jak ciemno to im tez odmiguje hehe [ Dodano: Sob 03 Sty, 2009 20:02 ] ale jestem nie chcielibyscie mnie spotkac ale pamietacie jak was cos oslepi to moge byc ja ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 bedzie fikał diagnosta powiem dam dwie dyszki jak mi ustawi hehe zobaczymy cwaniaka bylem u 5 mechanikow mieli klucze za kilka tysi i zaden nie dal rady wszyscy tylko jedno ... Bosh i tniemy sruby ;D ale taki nie jestem dla mojej micry wole miec dobrze oswietlona droge ;D a ze inni migaja w lesie jak ciemno to im tez odmiguje hehe [ Dodano: Sob 03 Sty, 2009 20:02 ] ale jestem nie chcielibyscie mnie spotkac ale pamietacie jak was cos oslepi to moge byc ja ;D To poczekaj na wkurzonego kierowcę TIR'a z halogenami na dachu . Pamiętaj,że możesz wylądować w rowie :F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 uo takiemu to chyba oslepic moze zderzak hehe nie mam swiatełka "do nieba" tylko troche za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi