Gość sebastianzat Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 witam mam problem tego typu ze kupilem x traila 2,2dci z 2004r rozkradzionego z niemczech, w chwili obecnej auto jest skladane ale wystapil powazny problem bo okazalo sie ze brakuje komputera i cewki ze stacyjki a wiec moje pytanie czy jest mozliwosc kupienia komputera cewki i kluczyka aby to wszystko chodzilo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 powiem kolokwialnie że Twoje pytanie jest delikatnie mówiąc głupie. oczywiście że można kupić, zresztą tak samo jak każdą inną część samochodu. możesz nawet kupić cały samochód w częściach i poskładać samemu jeżeli wiesz jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastianzat Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 jesli to takie proste i oczywiste to chetnie kupe taki zestaw bo mi sie cos wydaje ze znalezienie takiego kompletu bedzie dosc ciezkie chyba ze sie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 nikt nie mówił że będzie proste, pierwsze miejsce gdzie można kupić wszystko to ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastianzat Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 w ASO mnie juz po czesci nie zobacza ale dzieki za rade pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 nie musisz kupować w ASO, podałem Ci miejsce gdzie kupisz napewno a szukać możesz choćby na ebayu, allegro, jakieś rozbitki na części sprzedawane, angliki itd. jakieś niemiłe doświadczenia z ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastianzat Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 niemily byl rachunek za cos co pozniej okazalo sie drobnostka a auto stalo prawie 3 tyg.dlatego niechetnie tam podarzam. Moze wiesz kto ma cos takiego albo gdzie tego szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 sebastianzat, http://www.allegro.pl/item512269841_nissan...ail_czesci.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastianzat Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 dzieki bardzo dzwonilem jest cena2500jakos przezyje oczywiscie z bolem ale ok pozdraiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.