Gość zywiec26 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 witam wszystkich mam takie troche dziwne pytanie,ile jest wart w polsce nissan sunny gti-r??91 rok 70 tys przebiegu 330 ps i okolo 15 tys wsadzone do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ostatnio widziałem angola po przekładce z 94 ok 40 tyś mil przebiegu (wg sprzedającego) za 25 tysi. Ale więcej na nim było rdzy niż na polonezie w podobnym wieku :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 na gotowo w pełni zmodyfikowany rhd około 20k pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 zywiec26, już w swoim przełożyłeś kiere ?? NA jakiejś Hamce byłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zywiec26 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 już w zeszłym roku sie z tym uporałem a co do hamowni to jeszcze nie bylem-ale moj kumpel ma takiego samego i ma 330 km i minimalnie moj lepiej odchodzi to niechce pisac ze mam wiecej bo niewiem dokładnie,powiem tak okolo 330 km,a moze ty sie wypowiesz ile twoim zdaniem jest wart gti-r?napisz przedział cenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 według mnie, zmodowany anglik z dobrą przekładką to okolice 35kpln. Taką cenę życzą sobie za seryjne rodzynki z fabryczną kierą po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ps. na seryjnej suszarce nie da rady 330KM zrobić A co do cen to kształtują się one na poziomie jak BODEK mówi... A co do angoli to idzie już za 1000F wyrwać i okolice 1700-1800zł sprowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A co do angoli to idzie już za 1000F wyrwać myślę, że Ci będzie jednak ciężko wyrwać w takiej cenie -> http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/c...rch_full=SEARCH ...chyba, że w grę wchodzi auto uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 no za 1000Ł to można czasami kupić "wannabe" tylko silnik i napęd pozostanie dołożyć hehe :kosci: a na serio w polsce 30kPLN za 35 jak stoją to i tak kazdy puści za 30 bo kupców jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item523300765_nissa...k_raakieta.html Cena znośna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zywiec26 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 fajny ten nissan z ogloszenia co pokazales ale to co on napisal w tym ogłoszeniu to połowa bzdury o tym ze wszystko pasuje ze zwykłego sunny!!wiem cos otym i to bardzo dobrze,powiem tylko kilka rzeczy maglownica inna,sciana grodzowa inna,elektryka inna,ogrzewanie inne bo sunny gti-r ma wszystko elektroniczne powiazne z klima i kompem,no i jeszcze pare drobnostek:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie jedna osoba przekłądała w PL GTI-R, Albin, Przemo i Czarek - wszystko podchodzi od zwykłego GTI, łacznie z maglownicą i większą częścią grodzi... Nie wiem skąd u Ciebie takie wieści że nie podjedzie ?? I teraz sobie przekłada taką maszynę hmmm Ten taki miły kolega co miał czerwonego na felgach 17" z wilanówka - już ksywy nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Coobcio, Przemo nie przekładał bo miał fabrycznie LHD. Oto kilka rzeczy które nie pasuje: Magniel pasuje tylko trzeba przerobić blaszaną obejmę, całą elektrykę nawiewów czyli silniczki, sterownik i skraplacz do klimy bierzesz od P10. Gródź jest inna w środkowej części więc środek się zostawia w wstawia się prawą i lewą stronę. Sprzęgło jest hydrauliczne i pedał musi być przerobiony lub założony od almery 2,0d. Lusterka, aby pozostały składane muszą być przerobione. I masa elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 powiem ze szukalem gti-r a ale nie znalazłem zadnego. przynajmniej dzisiaj. nawet na ebayu. a chetnie kupilbym sobie taki zwijacz asfaltu :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 powiem ze szukalem gti-r a ale nie znalazłem zadnego. przynajmniej dzisiaj. nawet na ebayu. a chetnie kupilbym sobie taki zwijacz asfaltu :kosci: w moim poście powyżej jest umieszczony link do ogłoszeń z GTi-Rami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi