Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

ile jest wart w polsce NISSAN SUNNY GTI-R???

Guest zywiec26
 Share

Recommended Posts

Guest zywiec26

witam wszystkich mam takie troche dziwne pytanie,ile jest wart w polsce nissan sunny gti-r??91 rok 70 tys przebiegu 330 ps i okolo 15 tys wsadzone do auta.

Ostatnio widziałem angola po przekładce z 94 ok 40 tyś mil przebiegu (wg sprzedającego) za 25 tysi.

Ale więcej na nim było rdzy niż na polonezie w podobnym wieku :027:

zywiec26, już w swoim przełożyłeś kiere :) ??

NA jakiejś Hamce byłeś ??

Guest zywiec26

już w zeszłym roku sie z tym uporałem a co do hamowni to jeszcze nie bylem-ale moj kumpel ma takiego samego i ma 330 km i minimalnie moj lepiej odchodzi to niechce pisac ze mam wiecej bo niewiem dokładnie,powiem tak okolo 330 km,a moze ty sie wypowiesz ile twoim zdaniem jest wart gti-r?napisz przedział cenowy.

według mnie, zmodowany anglik z dobrą przekładką to okolice 35kpln. Taką cenę życzą sobie za seryjne rodzynki z fabryczną kierą po lewej.

Ps. na seryjnej suszarce nie da rady 330KM zrobić :D

A co do cen to kształtują się one na poziomie jak BODEK mówi...

A co do angoli to idzie już za 1000F wyrwać i okolice 1700-1800zł sprowadzenie.

Guest maacieq

no za 1000Ł to można czasami kupić "wannabe" tylko silnik i napęd pozostanie dołożyć hehe :kosci:

a na serio w polsce 30kPLN za 35 jak stoją to i tak kazdy puści za 30 bo kupców jak na lekarstwo.

Guest zywiec26

fajny ten nissan z ogloszenia co pokazales ale to co on napisal w tym ogłoszeniu to połowa bzdury o tym ze wszystko pasuje ze zwykłego sunny!!wiem cos otym i to bardzo dobrze,powiem tylko kilka rzeczy maglownica inna,sciana grodzowa inna,elektryka inna,ogrzewanie inne bo sunny gti-r ma wszystko elektroniczne powiazne z klima i kompem,no i jeszcze pare drobnostek:)))

Nie jedna osoba przekłądała w PL GTI-R, Albin, Przemo i Czarek - wszystko podchodzi od zwykłego GTI, łacznie z maglownicą i większą częścią grodzi...

Nie wiem skąd u Ciebie takie wieści że nie podjedzie ??

I teraz sobie przekłada taką maszynę hmmm Ten taki miły kolega co miał czerwonego na felgach 17" z wilanówka - już ksywy nie pamiętam...

Coobcio, Przemo nie przekładał bo miał fabrycznie LHD. Oto kilka rzeczy które nie pasuje:

Magniel pasuje tylko trzeba przerobić blaszaną obejmę, całą elektrykę nawiewów czyli silniczki, sterownik i skraplacz do klimy bierzesz od P10. Gródź jest inna w środkowej części więc środek się zostawia w wstawia się prawą i lewą stronę. Sprzęgło jest hydrauliczne i pedał musi być przerobiony lub założony od almery 2,0d. Lusterka, aby pozostały składane muszą być przerobione. I masa elektryki

• 3 weeks later...

powiem ze szukalem gti-r a ale nie znalazłem zadnego. przynajmniej dzisiaj. nawet na ebayu. a chetnie kupilbym sobie taki zwijacz asfaltu :kosci:

powiem ze szukalem gti-r a ale nie znalazłem zadnego. przynajmniej dzisiaj. nawet na ebayu. a chetnie kupilbym sobie taki zwijacz asfaltu :kosci:

w moim poście powyżej jest umieszczony link do ogłoszeń z GTi-Rami ;)