Gość dziadziol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam wszystkich w Nowym Roku . Może ktoś z Was miał podobny przypadek , mianowicie chodzi o to ,że przy wycieraniu kurzu z deski wytarłem również szybkę wyświetlacza i narobiłem sobie kłopotu.Nie wiem dlaczego ale przed odpaleniem kiedy wyświetlacz jest jeszcze ciemny widzę zmatowione szkło zwłaszcza w dolnej części ,dawniej tego nie było .Już nie wiem czy użytą szmatką nie wycierałem czegoś innego gdzie mogły być jakieś detergenty czy co innego. I tu pytanie czy może ktoś już miał taki problem i jak sobie poradził lub czym wypolerować to tę szybkę czy też plastik.Wspomnę ,że auto jest z 2005r i naprawdę to bardzo denerwuje. Z życzeniami Szerokodrogowego Roku dla Was ,chciałbym i sobie życzyć szybkiej i pomocnej odpowiedzi. :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazii666 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Wątie żebyś czymś to wypolerował. Są pasty polerskie do szkła, albo do płyt cd, dvd. Ale lepszym rozwiązaniem będzie zastosowanie foli poliwęglanowej. Stosuje sie je na wyświetlacze głównie telefonów. Ale w twoim przypadku też powinna zdać egzamin i zamaskować wszystkie refleksy świetlne. No i dodatkowo masz ochrone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wątie żebyś czymś to wypolerował. Są pasty polerskie do szkła, albo do płyt cd, dvd. Ale lepszym rozwiązaniem będzie zastosowanie foli poliwęglanowej. Stosuje sie je na wyświetlacze głównie telefonów. Ale w twoim przypadku też powinna zdać egzamin i zamaskować wszystkie refleksy świetlne. No i dodatkowo masz ochrone. dokladnie do kupienia na allegro.pl np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrrobert Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 A może to http://www.allegro.pl/item522306069_disple...i_z_ekrany.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziadziol Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam ponownie. Dzięki za wszystkie rady , które doprowadziły mnie do dogłębnego przemyślenia problemu i wyciągnięcia wniosków. Postawiłem na znany i tani środek do polerowania karoserii pt. TEMPO i okazało się ,że "cudze chwalicie a swojego nie znacie " ,w 80% rysy i te cholerne zmatowienia zniknęły. Teraz wyświetlacz wygląda nawet lepiej niż wtedy gdy kupowałem auto. Bez obaw więc można potraktować szybkę wyświetlacza naszym Tempem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.