Gość waldemas1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam czy oprócz allegro i serwisu można gdzieś dostać tylną lampę prawą w błotniku (jakiś sklep ) n15 98 5d po lifcie. I jakie żarówki tam wchodzą, jeśli można. Przeszukałem sporo sklepów ale nie znalazłem w Inter-Carsie tylko opis pozostał.Wie ktokolwiek gdzie znależć i tanio.Z białą lampa u góry. Mam pytanie czy można jeżdzic gdy tylna lampa ma pobity czerwony plastyk dolny bo górny to biały (z wierzchu i spod spodu) .Czy policja się przyczepi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Napisz skad jestes. Moze ktos z Twoich okolic wie gdzie stoi Almera na szrocie. W sklepie ciezko bedzie znalezc, ewentualnie na zamowienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Gołdap warmińsko - mazurskie czy ten zderzak będzie pasował do mojej z 98r http://moto.allegro.pl/item509735859_nissa...ak_tyl_00r.html Cholercia trzepnąłem hakiem i zderzakiem aż lampa poszła (a kasy brak cholerny kryzys ,jeszcze w firmie pobory ucięli 20%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zderzak będzie pasował na 100% a lampę masz TU za niecałe 130 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item517527166_nissa...wa_blotnik.html potrzebuje takiej do kompletu tylko nie znam gościa a nie lubię przelewów.bo to jak kot w worku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 waldemas1, facet ma 200 pozytywnych komentarzy. Nie obawiaj sie, ze Ci oszuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 chyba tak (dzięki) a co z policją doklei się za brak czerwonego (po stłuczce jest białe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.