Gość pawnik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 po prawej str. i tylnej części na wysokości łączenia korpusu z głowicą pojawił sie oleisty nalot co to może być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 pewnie zupa pomidorowa bo cóżby innego to mogło być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawnik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 pewnie zupa pomidorowa bo cóżby innego to mogło być... Na zupe pomidorowa mi to nie wyglada . A Ty jezeli nie potrafisz pomoc to nie pisz wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubusK1989 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 To po prostu olej, będzie do wymiany uszczelka która pod wpływem czasu kruszeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Na zupe pomidorowa mi to nie wyglada . nie? a to dziwne, bo zazwyczaj w tym miejscu takowa się pojawia na początku stycznia.... życzę owocnych poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawnik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 To po prostu olej, będzie do wymiany uszczelka która pod wpływem czasu kruszeje. czesc . czy to mozliwe w tak młodym modelu ?to jest 2004 rok 2.0 benzyna .Przeczytałem tez ze może to być odma z silnika.widziałem też to samo w drugim modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubusK1989 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 to jest 2004 rok 2.0 benzyna w takim razie to nie może być z uszczelki pod pokrywą zaworową zazwyczaj takie problemy pojawiają się po upływie 8-10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider-86 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 A jak to jest z takim wyciekiem w 1.9 dci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.