Guest pawnik Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 po prawej str. i tylnej części na wysokości łączenia korpusu z głowicą pojawił sie oleisty nalot co to może być . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 pewnie zupa pomidorowa bo cóżby innego to mogło być... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawnik Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 pewnie zupa pomidorowa bo cóżby innego to mogło być... Na zupe pomidorowa mi to nie wyglada . A Ty jezeli nie potrafisz pomoc to nie pisz wcale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KubusK1989 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 To po prostu olej, będzie do wymiany uszczelka która pod wpływem czasu kruszeje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Na zupe pomidorowa mi to nie wyglada . nie? a to dziwne, bo zazwyczaj w tym miejscu takowa się pojawia na początku stycznia.... życzę owocnych poszukiwań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawnik Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 To po prostu olej, będzie do wymiany uszczelka która pod wpływem czasu kruszeje. czesc . czy to mozliwe w tak młodym modelu ?to jest 2004 rok 2.0 benzyna .Przeczytałem tez ze może to być odma z silnika.widziałem też to samo w drugim modelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KubusK1989 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 to jest 2004 rok 2.0 benzyna w takim razie to nie może być z uszczelki pod pokrywą zaworową zazwyczaj takie problemy pojawiają się po upływie 8-10 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest outsider-86 Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 A jak to jest z takim wyciekiem w 1.9 dci ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.