qashqai-b Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jeżeli jest mokra nawierzchnia jezdni to w okolicach tylnych prawych drzwi słychać szum jakby w tylnej części auta była dziura. Czy u Was występuje taki przypadek? Qashqai-b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jeżeli jest mokra nawierzchnia jezdni to w okolicach tylnych prawych drzwi słychać szum jakby w tylnej części auta była dziura. Czy u Was występuje taki przypadek? Qashqai-b u mnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Też tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Też tak mam. tez przy prawych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tak, dokładnie. A jak Ci grzeje ten motor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 może coś z uszczelką przy drzwiach ? występuje to tylko na mokrym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qashqai-b Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Szumi tylko na mokrej powierzchni, jeżeli jest sucho to cisza, aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pepe_aso_honda Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 nie wygluszona czesc nadkola kolo siedzenia pod plastikiem nic nie ma gola blacha i z tad ten szum trzeba samemu wygluszyc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Jeżeli jest mokra nawierzchnia jezdni to w okolicach tylnych prawych drzwi słychać szum jakby w tylnej części auta była dziura. Czy u Was występuje taki przypadek? Qashqai-b Podbijam temat - właśnie odkryłam ten fenomen u siebie - szumi jakby okno było niedomknięte, wyłącznie na mokrej nawierzchni. Czy udało Ci się jakoś rozwiązać kwestię? Pytałam w serwisie, pan zrobił oczy i powiedział, że przy nieszczelności izolacji powinien być świst przez cały czas przy szybszej jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.