qashqai-b Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Jeżeli jest mokra nawierzchnia jezdni to w okolicach tylnych prawych drzwi słychać szum jakby w tylnej części auta była dziura. Czy u Was występuje taki przypadek? Qashqai-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Jeżeli jest mokra nawierzchnia jezdni to w okolicach tylnych prawych drzwi słychać szum jakby w tylnej części auta była dziura. Czy u Was występuje taki przypadek? Qashqai-b u mnie nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICEN Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Też tak mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Też tak mam. tez przy prawych ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICEN Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Tak, dokładnie. A jak Ci grzeje ten motor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 może coś z uszczelką przy drzwiach ? występuje to tylko na mokrym ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qashqai-b Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 Szumi tylko na mokrej powierzchni, jeżeli jest sucho to cisza, aż miło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pepe_aso_honda Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 nie wygluszona czesc nadkola kolo siedzenia pod plastikiem nic nie ma gola blacha i z tad ten szum trzeba samemu wygluszyc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adrenalina Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Jeżeli jest mokra nawierzchnia jezdni to w okolicach tylnych prawych drzwi słychać szum jakby w tylnej części auta była dziura. Czy u Was występuje taki przypadek? Qashqai-b Podbijam temat - właśnie odkryłam ten fenomen u siebie - szumi jakby okno było niedomknięte, wyłącznie na mokrej nawierzchni. Czy udało Ci się jakoś rozwiązać kwestię? Pytałam w serwisie, pan zrobił oczy i powiedział, że przy nieszczelności izolacji powinien być świst przez cały czas przy szybszej jeździe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.