Dar1962 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 nie mów, że problem zniknął będę się martwił wtedy kiedy pojawi się ponownie, na razie nie ma takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To już Ci mówię, że się pojawi nie kracz bo wykraczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To już Ci mówię, że się pojawi nie kracz bo wykraczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 a wracając jeszcze do tej blokady to denerwuje mnie niewiedza czy jak to nazwać sprzedawców .Nam nie zgodzono się zamontować blokady jak już pisałem gdyz producent nie wyraża zgody na takowy montaż! A odnośnie ubezpieczenia to ubezpieczają autocasco bez zabezpieczeń /bez blokady i alarmu/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nam nie zgodzono się zamontować blokady jak już pisałem gdyz producent nie wyraża zgody na takowy montaż! A odnośnie ubezpieczenia to ubezpieczają autocasco bez zabezpieczeń ja odbierałem auto w salonie w Lublinie, blokadę zamontowali mi bez problemów, nic nie mówili o oporach producenta, wręcz sami mi ja zaoferowali. Założyli ją solidnie i profesjonalnie. A co do ubezpieczycieli - niektóre firmy chcą aby auto miało dwa niezalezne systemy zapobiegające kradzieży i od tego uzależniają ubezpieczenie autocasco ( 1/immobiliser 2/blokada i mamy 2 zabezpieczenia) alarm jest droższy od blokady, a tani alarm to praktycznie atrapa która tylko hałasuje, mechaniczne zabezpieczenie wydaje sie wiec solidniejsze i pewniejsze a przy tym tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi