Gość brzoza00 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 witam! Kupiłem niedawno primere 2,0 D z 1994 roku. Niestety nie ma ANTENY. Została po niej tylko dziura. Czy wszystkie primery wychodziły z antenami. Poszukuje zaślepki ale nie wiem czy wogóle coś takiego jest. Jak nie to będe musiał kupić antene. Proszę o pomoc! Dzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam Z tego co wiem to nie ma takich zaślepek. Wszystkie Primery wychodziły z antenami tyle że wersja Invitation (ostatni rok produkcji) miała antene na dachu, pozostałe wersje miały antenę w prawym tylnym błotniku (kombi w prawym przednim błotniku). Jeśli nie chcesz kupować oryginalnej anteny to możesz w to miejsce przykręcić jakąś uniwersalną antenę która zakryje otwór w błotniku. Pozdrawiam Delphi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Heh.Sa zaslepki.Jak kupowalem Primerke, to nie bylo nateny, a dziura byla zaslepiona idealnie pasujaca zaslepką.Teraz mam urwaną antene i chyba właśnie założe tą zaślepke bo złamana antena szpeci jak cholera. Podjedz do ASO, moze tam maja takie zaslepki. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Heh.Sa zaslepki.Jak kupowalem Primerke, to nie bylo nateny, a dziura byla zaslepiona idealnie pasujaca zaslepką. Czy to była oryginalna zaślepka, bo jakoś nie wierzę że Nissan bawiłby się w produkcję takich rzeczy. Pozdrawiam Delphi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jak ją włoże w dziure po antenie, to wygląda jakby była oryginalna.Idealnie pasuje w tą dziure. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 witam! Kupiłem niedawno primere 2,0 D z 1994 roku. Niestety nie ma ANTENY. Została po niej tylko dziura. Czy wszystkie primery wychodziły z antenami. Poszukuje zaślepki ale nie wiem czy wogóle coś takiego jest. Jak nie to będe musiał kupić antene. Proszę o pomoc! Dzia A tak zeby Cię pocieszyć To znalezienie orginalnej anteny graniczy z cudem :evil: Też jej nie mam. Szukaj dobrze na szrotach to może kiedyś znajdziesz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ...wersja Invitation (ostatni rok produkcji) miała antene na dachu Dokladnie kombi w prawym przednim błotniku Kombi miało wysuwana antenę w lewym przednim słupku dachowym: Aby powiększyć, kliknij w obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Kombi mialo wysuwana antene w lewym przednim slupku dachowym To prawda Qwinto, zdjęcie to potwierdza ale popatrz co napisał Duch: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4570 Najwyraźniej w Primerach kombi antena była montowana w dwóch miejscach. Pozdrawiam Delphi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Kombi mialo wysuwana antene w lewym przednim slupku dachowym To prawda Qwinto, zdjęcie to potwierdza ale popatrz co napisał Duch: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4570 Najwyraźniej w Primerach kombi antena była montowana w dwóch miejscach. Widocznie bylo tak: - Wersja LX ma antene w lewym przednim slupku dachowym (tak jak przytaczane przezemnie biale kombi) - Wersja SLX ma wysuwana elektrycznie antene w przednim prawym blotniku (tak jak rzeczone kombi Ducha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brzoza00 Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 "Ogloszenie jest juz nieaktualne. Zamykam temat." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 "Ogloszenie jest juz nieaktualne. Zamykam temat." Chyba się kolega rozpędził Może ktoś jeszcze będzie miał coś do powiedzenia w tej kwestii pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias-1981 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Najlepiej kupić drugą antenę, przecież to nie wydatek...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość banshior Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 - Wersja SLX ma wysuwana elektrycznie antene w przednim prawym blotniku (tak jak rzeczone kombi Ducha). W mojej W10 jest taka właśnie antenka - i pytanie - wysuwa się (od biedy bo ciut krzywa jest), ale wsuwanie to tak bardziej mechaniczne muszę stosować Da radę jakoś własnymi środkami to naprawić, czy lepiej szukać nowej anteny (jak mnie to kiedyś już tak zirytuje, bo na razie to tylko mały szczegół...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 napewno jakąś antenę dobierzesz w supermarkecie na zapchajdziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi