Andrzej330 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Tak. Butla zamiast tłumika. Ale kata mam wstawionego i tłumik całkiem spory. Uściślając moja oryginalnie to wersja z jednym tłumikiem, a nie z dwoma. Miałem z zamyśle wstawienie jeszcze drugiego małego tłumika, ale zrezygnowałem. Tak jak pisałem przed zmianą wydechu przeze mnie zamontowany był oryg. kat i jakiś włoski tłumik i nie było strzelania. Nie mogłem dostać takiego samego tłumika, więc zamontowali mi inny. Być może ten stary był dobrze wytłumiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 witam, bylem dzisiaj u gazownika, problem ze strzelaniem w 90% polega na tym: 1) zawalone wtryski zalewalo silnik 2) dysze za szerokie i wywalaja mieszanke 3) ogolnie mapa do poprawki zaplacilem 80 zl dzisiaj i jest juz prawie ok btw trzeslo mi autem na luzie, nierowne obroty, skaczacy obrotomierz, gaznie na luzie -> zawaloen wtryski, do czyszczenia. to tak na pszyszlosc jakby ktos potrzebowal pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi