Gość maryoosh13 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam. Muszę się poskarżyć. Moja kobieta otwierająz górną klapę od nadbudówki ukręciła klamkę z zamkiem. I teraz mam problem. Gdzie mogę kupić taką klamkę? Szukam i nie idzie mi. Może macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Do jakiej nadbudowy? Jaka klamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie kontakt z roznymi producentami zabudow poczwszy od producenta Twojej zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maryoosh13 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Przy zabudowie jest tylko jedna klamka. Taka z tyłu nadbudowy, z zamikem. A producenta nadbudowy nie znam. Kupiłem auto już z nadbudówką i niestety nigdzie nie mam napisane, kto to zbudował. "Różni polscy producenci" udają, że ne wiedzą o co mi chodzi. Chyba nie mają interesu w sprzedaży mi tego drobnego elementu. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 podeślij zdjęcie zabudowy, jest tu sporo ludzi i ktoś rozpozna podobną do swojej Będziesz znał producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maryoosh13 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tak zrobię. jutro będzie fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie wiem jaką masz silną żonę ale jak poleciała sama wkładka zamka można porozmawiać z magikami od zamków. U mnie jest gościu co robi zwykłe klucze ale specjalizuje się właśnie w samochodowych. Dorabia i naprawia od ciężarowych do rowerowych na koło . Pojechałem niedawno do niego z moja zabudową bo się zamek zacinał, 2 min. prysnął kichnął i śmiga lepiej jak nowa. Koszt 0 zł. i mocny uścisk dłoni. Może gościu dobierze coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 a moze to??http://moto.allegro.pl/item532797540_nissan_navara_l200_klamka_tylnia_do_nadbudowki.html [ Dodano: Nie 08 Lut, 2009 20:24 ] http://moto.allegro.pl/item540836883_nissa...nadbudowki.html a to za 50 zlociszy nie oplaca sie robic :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NavGeo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mi też się urwała, wymienili w ramach gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7,62 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 U mnie się nie urwała, tylko rdzewiała i z tego powodu wymieniali dwa razy. W końcu wymienili na plastikową i wreszcie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pickup-camper.pl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Na amerikanskich hardtopy pasuje niktorych klamki z klucze od domowe oknien. Oni sa tanio i dobry. Mialem taki na hardtopa od moiem Fordem montowane. Pozdrawiam, Jens pickup-camper.pl (Jestem Niemiec i nie pisze dobry po Polsku) Edytowane 4 Września 2009 przez pickup-camper.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur5250 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Jeżeli chodzi o zamek to ostatnio szukałem zamka do snug topa . Znalazłem w sklepie który handluje amerykańskimi zabudowami i sama wkładeczka ( bez klamki bo tam fabrycznie nie ma )dodam że używana po jakimś kliencie , chcieli 200 zeta. Jakoś nie chce mi sie wierzyć że sama wkładeczka jest taka droga tylko próbują zarobić bo niby amerykańskie. Tydzień chodzenia po marketach i znalazłem sobie zamiennik za 8 zeta . Wszystko chodzi i działa. Ogólnie te zamki to lipa prowizorka, u szwagra w hiluksie ma caryboya można zamek otworzyć śrubokrętem a zabudowa ma pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamianFCP Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Właśnie wczoraj podczas powrotu z włoch urwała mi się klamka od zabudowy. W serwisie krzykneli mi 400 zł. Czy któś by mi pomógł gdzie mogę coś takiego dostać. Zabudowa to hard top sport producent Orcari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi