frezeer Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Czytalem troche na temat tej pompy ,pytalem ludzi ktorzy te pompy regeneruja i wynika ze zaleznie od egzemplarza pompy jednen egzemplarz potrafi dolac wiecej paliwa drugi juz nie. Podobno istnieje mozliwosc wlozenie mocniejszego sterownika ? Jak to jest w praktyce ,spotkal ktos tak zmodyfikowana pompe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theant Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja tylko słyszałem że można ten sterownik przeprogramować, ale tylko 3 razy (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 pozostaje kwestia znaleznienia serwisanta ktory wezmie w lape i zrobi nam najmocniejsza wersje sterownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Pytanie tylko jak odbija się to na trwałości pompy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 vp44 wystepowala w odmianach z roznym sterownikiem wiec fizycznie nie powinno jej to zaszkodzic. Trzeba wkoncu przetrzec szlaki dla 2,2Di :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 to może najpierw przeszczepić pompę od Tino? Jak jeździłem różnymi tino po chipie to efekt był piorunujący, mimo że auto większe i cięższe.Napewno pasuje do almery mechanicznie mimo że ma inny numer oe. Może ktoś kto ma pod ręką fasta poda numer wszystkich pomp z almery/tino????????????????????????????? P.S Pompa z pickupa raczej odpada bo ma inne wtyczki i wygląda trochę inaczej. Nie wiem czy pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 na ile dalo sie podkrecic tino? mam i almere i tino w domu wiec mozna by pokombinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.