frezeer Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Czytalem troche na temat tej pompy ,pytalem ludzi ktorzy te pompy regeneruja i wynika ze zaleznie od egzemplarza pompy jednen egzemplarz potrafi dolac wiecej paliwa drugi juz nie. Podobno istnieje mozliwosc wlozenie mocniejszego sterownika ? Jak to jest w praktyce ,spotkal ktos tak zmodyfikowana pompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theant Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ja tylko słyszałem że można ten sterownik przeprogramować, ale tylko 3 razy (?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
frezeer Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 pozostaje kwestia znaleznienia serwisanta ktory wezmie w lape i zrobi nam najmocniejsza wersje sterownika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teres Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Pytanie tylko jak odbija się to na trwałości pompy :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frezeer Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 vp44 wystepowala w odmianach z roznym sterownikiem wiec fizycznie nie powinno jej to zaszkodzic. Trzeba wkoncu przetrzec szlaki dla 2,2Di :diabel2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 to może najpierw przeszczepić pompę od Tino? Jak jeździłem różnymi tino po chipie to efekt był piorunujący, mimo że auto większe i cięższe.Napewno pasuje do almery mechanicznie mimo że ma inny numer oe. Może ktoś kto ma pod ręką fasta poda numer wszystkich pomp z almery/tino????????????????????????????? P.S Pompa z pickupa raczej odpada bo ma inne wtyczki i wygląda trochę inaczej. Nie wiem czy pasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frezeer Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 na ile dalo sie podkrecic tino? mam i almere i tino w domu wiec mozna by pokombinowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.