Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Trochę daleko ale możę by się tym zainteresować, oto kalendarz pojerzdzawek w kielcach: http://www.automobilklub.kielce.pl/s,4,Kalendarz_imprez.html Raz na jakiś czas można by tam stadnie pojechać i sprawdzić nasze maszyny po zakrętasach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jestem za! Ja bym chętnie was po dopingował i poznał nowe osoby bo mam nie tak daleko i wpadał bym jak tylko można. A już na sporej części toru wymienili asfalt i jest równiutko i zrobione są pobocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ja też bardzo chętnie, jest już czym jeździć więc można się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 a ja polecam tą impreze naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Może wybierzemy jakiś termin na początku lutego, bo styczeń jest długi i ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 no ja też do kielc mam już troche bliżej niż do wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 No jak najbardziej LUTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 z checia sie dolacze jesli nie bedziecie mieli przeciwko, ze ja sobie troche bokiem polatam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Trzeba wejść na stronę TORU i wysłać im zapytanie, nie... wiadomo najtaniej to wyjdzie jak się podłączysz pod pojerzdzawkę jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widaw Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Trzeba wejść na stronę TORU i wysłać im zapytanie, nie... wiadomo najtaniej to wyjdzie jak się podłączysz pod pojerzdzawkę jakaś. tor w Kielcach nie jest łatwym obiektem (blisko toru - bandy) i nie jest tez tani. Ryzyko rozbicia auta przy duzej prędkości i nawet małym błędzie - jest b.duże. Proponuję Wam skorzystanie z toru 'amatorskiego' na terenie nieczynnego lotniska w Ułęż'u koło Dęblina. Koszt jednego 'dnia' przy 15 autach to ok. 100-150 zł z opieką profesjonalisty Wróblewskiego szkoła jazdy. Znim tez należy się skontaktowac w celu uzgodnienia terminu. W sobotę 07.02.2009 bedziemy na lotnisku i bedziemy pomykać. Teren calkowicie bezpieczny, szybki, ustawione szykany i co najwazniejsze bez band... Chetnych na rozpoznanie zapraszam... lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Areckii Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja bym się chętnie wybrał na tor, a propozycja widawa jest calkiem ciekawa. Czekam na rozwoj tematu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Proponuję Wam skorzystanie z toru 'amatorskiego' na terenie nieczynnego lotniska w Ułęż'u koło Dęblina.Bardzo fajny pomysl:) Coobcio zgarnij troche ludzi i jedziemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widaw Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Proponuję Wam skorzystanie z toru 'amatorskiego' na terenie nieczynnego lotniska w Ułęż'u koło Dęblina.Bardzo fajny pomysl:) Coobcio zgarnij troche ludzi i jedziemy:) impreza zaczyna się ok. 8..00 - 8.30. brama wjazdowa jest tylko jedna wiec traficie bez problemowo. Jak bedzie zamknieta (zwykle) musicie sobie sami ja otworzyc i po wjechaniu na teren zamknąć. NIE WOLNO WYJEŻDŻAĆ BEZ ZGODY NA TEREN TORU! grozi to wypadkiem bo autka pomykaja z duża prędkością. Bedzie widać zaparkowane auta w poblizu startu, lawety itp.. Poszukajcie "Wróbla" i zameldujcie się. Na pewno kazdy bedzie mógł zapoznac się z torem. wrzuce kilka fotek z letniego truck day w ułężu FOTKI FOTKI 2 pozwoli to Wam nieco ogarnąć wyobraźnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Znam ten tor, kiedy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Znam ten tor, kiedy....?21 lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Pasuje, lubię asfaltobeton. Zupełnie inna jazda, niż na miejskim asfalcie :diabel2: po ostatnich rajdach opony mi sie zszorstkowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Pasuje, lubię asfaltobeton. Zupełnie inna jazda, niż na miejskim asfalcie :diabel2: po ostatnich rajdach opony mi sie zszorstkowały hehe czyli mowisz ze nie warto brac najlepszych opon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Właśnie warto, tylko trochę będzie kosztować Zajeździłem Markgumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja w lutym (21.02) będe upalał na torze testowym Fiata w Tychach, także odpadam na inne. BTW zna ktoś tor w Tychach ? Podobno do łatwych nie należy, tak tylko słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja w lutym (21.02) będe upalał na torze testowym Fiata w Tychach, także odpadam na inne.BTW zna ktoś tor w Tychach ? Podobno do łatwych nie należy, tak tylko słyszałem odbywała się tam impreza firmy 4Turbo, z relacji można wywnioskować, że jest ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja w lutym (21.02) będe upalał na torze testowym Fiata w Tychach, także odpadam na inne.BTW zna ktoś tor w Tychach ? Podobno do łatwych nie należy, tak tylko słyszałem odbywała się tam impreza firmy 4Turbo, z relacji można wywnioskować, że jest ciekawie. Dam znać jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi