Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

TOR KIELCE

Coobcio
 Share

Recommended Posts

Jestem za! Ja bym chętnie was po dopingował i poznał nowe osoby bo mam nie tak daleko i wpadał bym jak tylko można. A już na sporej części toru wymienili asfalt i jest równiutko i zrobione są pobocza.

Ja też bardzo chętnie, jest już czym jeździć więc można się sprawdzić :)

Może wybierzemy jakiś termin na początku lutego, bo styczeń jest długi i ciężki

Trzeba wejść na stronę TORU i wysłać im zapytanie, nie... wiadomo najtaniej to wyjdzie jak się podłączysz pod pojerzdzawkę jakaś.

• 2 weeks later...
Trzeba wejść na stronę TORU i wysłać im zapytanie, nie... wiadomo najtaniej to wyjdzie jak się podłączysz pod pojerzdzawkę jakaś.

tor w Kielcach nie jest łatwym obiektem (blisko toru - bandy) i nie jest tez tani. Ryzyko rozbicia auta przy duzej prędkości i nawet małym błędzie - jest b.duże.

Proponuję Wam skorzystanie z toru 'amatorskiego' na terenie nieczynnego lotniska w Ułęż'u koło Dęblina. Koszt jednego 'dnia' przy 15 autach to ok. 100-150 zł z opieką profesjonalisty Wróblewskiego szkoła jazdy. Znim tez należy się skontaktowac w celu uzgodnienia terminu. W sobotę 07.02.2009 bedziemy na lotnisku i bedziemy pomykać.

Teren calkowicie bezpieczny, szybki, ustawione szykany i co najwazniejsze bez band...

Chetnych na rozpoznanie zapraszam...

Guest EnDrIu WAWA
Proponuję Wam skorzystanie z toru 'amatorskiego' na terenie nieczynnego lotniska w Ułęż'u koło Dęblina.
Bardzo fajny pomysl:) Coobcio zgarnij troche ludzi i jedziemy:)

Proponuję Wam skorzystanie z toru 'amatorskiego' na terenie nieczynnego lotniska w Ułęż'u koło Dęblina.

Bardzo fajny pomysl:) Coobcio zgarnij troche ludzi i jedziemy:)

impreza zaczyna się ok. 8..00 - 8.30. brama wjazdowa jest tylko jedna wiec traficie bez problemowo. Jak bedzie zamknieta (zwykle) musicie sobie sami ja otworzyc i po wjechaniu na teren zamknąć. NIE WOLNO WYJEŻDŻAĆ BEZ ZGODY NA TEREN TORU! grozi to wypadkiem bo autka pomykaja z duża prędkością. Bedzie widać zaparkowane auta w poblizu startu, lawety itp.. Poszukajcie "Wróbla" i zameldujcie się. Na pewno kazdy bedzie mógł zapoznac się z torem.

wrzuce kilka fotek z letniego truck day w ułężu

FOTKI

FOTKI 2

pozwoli to Wam nieco ogarnąć wyobraźnią.

Pasuje, lubię asfaltobeton. Zupełnie inna jazda, niż na miejskim asfalcie :diabel2: po ostatnich rajdach opony mi sie zszorstkowały ;)

Guest EnDrIu WAWA
Pasuje, lubię asfaltobeton. Zupełnie inna jazda, niż na miejskim asfalcie :diabel2: po ostatnich rajdach opony mi sie zszorstkowały ;)
hehe czyli mowisz ze nie warto brac najlepszych opon?:)

Właśnie warto, tylko trochę będzie kosztować :D Zajeździłem Markgumy :D

Ja w lutym (21.02) będe upalał na torze testowym Fiata w Tychach, także odpadam na inne.

BTW zna ktoś tor w Tychach ? Podobno do łatwych nie należy, tak tylko słyszałem

Ja w lutym (21.02) będe upalał na torze testowym Fiata w Tychach, także odpadam na inne.

odbywała się tam impreza firmy 4Turbo, z relacji można wywnioskować, że jest ciekawie.

odbywała się tam impreza firmy 4Turbo, z relacji można wywnioskować, że jest ciekawie.

Dam znać jak było ;)