Gość oli22 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 witam, czy ktoś zna miejsca, gdzie można w dobrej cenie dostać??? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Poszukamy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oli22 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 a czy amortyzatory roznia sie w wersji USA do Europejskiej, czy to jest to samo ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Teoretycznie powinno byc to samo. Rama i podloga sa te same w wersji us jak i europejskiej. Roznie sie buda i wykonczeniem wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crush Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 zastanawia mnie czy jak załozys sie amory od europejskiej wersji to - powinien byc samochod twardszy , wiec jesli jeden amortyzator bedzie zmieniany to moze sie bardzo zle prowadzic samochód , tak samo jesli zmienimy cały przód na twardsze to tył bedzie za miekki .Przecierz wersja US ma duzo bardziej miekkie zawieszenie niz europejska . Pzrynajmniej tak mi sie wydaje , jesli sie myle to wyprowdzcie mnie z błedu prosze . pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Wydaje mi sie ze wszystko jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Strzała ! Słyszeliście może coś o amortyzatorach Magnum ? Musze wymienić z tyłu jak najszybciej a takie właśnie moge kupić w JC które po znizkach (40%) wyjdą po 168 pln za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Słyszeliście może coś o amortyzatorach Magnum ? Tak,ja słyszałem.Kupiłeś i założyłeś je?Przepraszam,że pytam i odgrzebuję stary temat ale jak się sprawują ?Podziel się opinią z innymi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Słyszeliście może coś o amortyzatorach Magnum ? Tak,ja słyszałem.Kupiłeś i założyłeś je?Przepraszam,że pytam i odgrzebuję stary temat ale jak się sprawują ?Podziel się opinią z innymi..... Tak więc zasięgnąłem opinii fachowca i uzytkowników Magnum i zdecydowanie mi przeszło, kupiłem KAYABy i jest git Magnumy zbyt szybko sie zużuwają, tak mi powiedzieli ci co je maja więc polecam oczywiście KAYABy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LWA Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Gratuluję wyboru ja też wymieniłem tył i ostatnio przód Kay-by, drogi temat ale do tego autka to chyba tylko to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 drogi temat ale do tego autka to chyba tylko to. Czy drogi jak sie ma kogoś kto ma zniżki w JC to nawet tanio LWA wpadaj jutro na spota to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Teoretycznie powinno byc to samo. Rama i podloga sa te same w wersji us jak i europejskiej. Roznie sie buda i wykonczeniem wnetrza Otóż chyba nie jest to samo. Sprawdzałem w kilku hurtowniach - szukałem na tył to przy okazji pytałem na przód. Przynajmniej w mojej z 1995 roku są inne niż w QX. Co ciekawe, w 3 hurtowniach twierdzili, że to samo, w 4 facio znalazł w jakimś katalogu, że są inne. Zaznaczam, że nie mam pojęcia na czym polega różnica - może chodzi jedynie o twardość? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Sprawdzałem w kilku hurtowniach Zobacz http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=29840 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi