Gość t82 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 widzę, że jest już tu sporo użytkowników Tiidy, przyda się nowy dział tylko dla tego modelu Nissana ... wpisujcie się tutaj wszyscy którzy chcielibyście nie pisać więcej na temat Tiidy w dziale "inne" w końcu coraz więcej ich na drogach jeździ i już wcale nie są takie "inne" t82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 jestem za a nawet przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jestem bardzo ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gwrob Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Głosuję za otwarciem nowego działu TIIDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jestem ZA! Wczoraj wpłaciłem zaliczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zynt Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jestem za!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 no no rośniecie w silę może coś z tego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotruś pan Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Też jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biloowa Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 I ja równiez jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 no no rośniecie w silę może coś z tego będzie To kiedy będzie oddzielny dział TiiDA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Wszystkim posiadaczom Tiidy - gratuluje fajnych wozików!!!! Również jestem ze - niezależnym działem TIIDA :mikolaj: Życzę bezawaryjnej jazdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Za, za i jeszcze raz za! Dzisiaj odebrałem fakturę, jutro rejestruję i ubezpieczam a jak dobrze pójdzie i serwis wyrobi się z przeglądem zerowym i montażem tego co zamówiłem do auta to w sobotę dobieram. Nareszcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja już mam tablice, ale odbiór dopiero w poniedziałek - nie mogą się chyba pozbierać po noworocznej promocji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja już mam tablice, ale odbiór dopiero w poniedziałek - nie mogą się chyba pozbierać po noworocznej promocji ;-) U mnie też się pozbierać nie mogą. Mam nadzieję, że wyrobią się na sobotę z przygotowaniem samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 i serwis wyrobi się z przeglądem zerowym i montażem tego co zamówiłem do auta Z ciekawości, to co fajnego zamówiłeś dodatkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nic nadzwyczajnego - alarm i blokadę skrzyni biegów. Chciałem jeszcze przednie światła przeciwmgłowe ale chwilowo sobie odpuściłem z powodu ich ceny (ok. 1800 zł). Nissan-Odyssey to całkiem duży diler i pewnie dlatego maja problemy z wyrobieniem się (mimo że mają dwa serwisy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nic nadzwyczajnego - alarm i blokadę skrzyni biegów. Chciałem jeszcze przednie światła przeciwmgłowe ale chwilowo sobie odpuściłem z powodu ich ceny (ok. 1800 zł). Nissan-Odyssey to całkiem duży diler i pewnie dlatego maja problemy z wyrobieniem się (mimo że mają dwa serwisy). OCIPIELI,teraz na promocji można kupić aluski+przeciwmgielne za 2180.,(normalna cena to 2700).na allegro widzialem po 130 za sztukę http://moto.allegro.pl/item518236565_halog...n_tiida_07.html .są tez fajne listwy boczne za malą kasę,chyba się skusze. http://moto.allegro.pl/item531765409_nissa...twy_boczne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ddrr Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 w sumie jest was dziesięcioro, czyli macie wymagane minimum, jeszcze jakby ktoś poprawił że będziecie uŻytkownikami, (w podtemacie) to zaczną was bardziej serio traktowac jeszcze ze dwie kratki wody ognistej dla szanownych moderatorów i się uda Manixa zapraszam do uczestnictwa w spotach zach-pom, więcej info w spotkaniach http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...&start=1855 a pozostalych oczywiście zapraszam do spotkań w ich lokalnych grupach pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość t82 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 co wchodzę na forum to patrzę czy już jest osobny dział Tiida ... i myślę, może jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 co wchodzę na forum to patrzę czy już jest osobny dział Tiida ... i myślę, może jutro? mam tak samo ;-))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 spokojnie sprawa w toku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 w sumie jest was dziesięcioro, czyli macie wymagane minimum, jeszcze jakby ktoś poprawił że będziecie uŻytkownikami, Myślę że przejechanie 5km kwalifikuje mnie już do użytkowników. pozdrawiam Tiidziaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość t82 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 spokojnie sprawa w toku wszyscy czekamy z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiunkt Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi