nelson38 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Bardzo dobry pomysł To jest RE-WE-LA-CYJ-NY pomysł !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość t82 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ale nawet na rewelacyjne pomysły trzeba czasu ... a jak widzimy, nawet sporo czasu czekamy cierpliwie, ale chyba już jest więcej niż 10 prawda? ja co prawda tylko teoretycznie, ale zaliczka jest wpłacona i czekam, ale powidzieli mi ostatnio, że co prawda auto jest już w Zabrzu, ale do Warszawy może przyjechać z opóźnieniem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość balum Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 tidka od 3 tygodni, też czekam na nowy dział sorki p.s. witam wszystkich użytkowników, właśnie się dołączyłem, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Użytkownik Nissana Tiida już od tygodnia - całe 150 km na liczniku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość t82 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Zadowoleni bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nelson38 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 DZIĘŁŁŁŁ-KUUUUU-JEEEEE-MYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Radość ogromna mnie wypełnia. Baaardzo dziękuję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Widzę, że z tej radości to poszło mi dwa razy i w dodatku jako "gość" ;-)))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość t82 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Widzę, że z tej radości to poszło mi dwa razy i w dodatku jako "gość" ;-)))))))))))))) to nie problem, 2 post został już usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee595 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam. Powiedziałem sobie, że jak powstanie nowy dział to się zarejestruję i przeniosę z autokącika. No i jestem szkoda tylko, że samochód będzie dopiero za dwa tygodnie. Pozdrawiam wszystkich tiidowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi