Gość toli Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Masz podłączoną odme pod blosa ?? dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Masz podłączoną odme pod blosa ?? dlaczego ? No jak to po co by nie śmierdziało, by się nie pociło spod pokrywy zaworów... Odma w dupowozie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 coś przerabiałes przy tym blosie czy taki zakupiłes? u mnie nie ma zadnych króćców oprócz tego do zasilania lpg a na odme nie lepiej filterek ? nie bedzie sie dolot odmą zalepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A przerabiałem, wierciłem dziurę gwintowałem i tulejki wkręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rex Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 darmowoz zmienil wlasciciela :sindbad: Na szczescie mieszkam pare ulic dalej wiec jest niedaleko tatusia (teraz juz wujka). W ramach upgradow zmienilem skrzynie na najkrotsza mozliwa i sprzegielko nowe wlecialo. Calkiem fajnie sie smiga bo od odcicnki obroty spdaja na jakies 5200-5300. Niestety z tego wszystkiego ulamal sie przegub zewnetrzny nie wiedziec jakim sposobem. W planach -wymiana opon - zbierznosc - kolejny raz hamownia (wyszlo 148 kucykuff co jest troche malo jak na to jak ten pojazd daje rade...winna pewnie skrzynia i to ze sie z rolek prawie zerwala przez zbierznosc) - wymiana tlumika na mniej robiacy dziure w mozgu - nowe boczki bo z tych to juz tapicera wszedzie odlazic - poprawienie elektryki szybek No a potem to juz tylko kolektorek, waleczek i bedziemy loic pupy hehehe. Mysle ze na tej skrzynce mozna zaskoczyc pare mocniejszych furek. Podrawiam Rex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mam już dla Ciebie nowy przegub NKN tylko że żabek podrąbał mi podnośnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no rex słyszałem że już coś znacznie mocniej sie to odpycha...może jakiaś kreska z moją zieloną?--JESTEŚ MISTRZ ZAKRĘTÓW PODOBNO-DYM LECI Z POD OPON ZA KAŻDYM RAZEM JAK JEDZIESZ,?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rex Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 no ja sie chetnie sprawdze zeby zobaczyc co moze zdzialac skrzynia z sunnego gti. Poki co to mam taki zestaw po maska: Silnik z p11: - glowica splanowana 1.5mm (na 95 nie posmiga za chiny) - walek ssacy z GT - mod rozrzadu - wydech tomala (moim zdaniem badziewny ale coobcio po taniosci robil) - przeplywka wieksza - skrzynia sunny gti + nowe sprzeglo Wyszlo 154km i 202 niuta ale Coobcio zmienil przelozenie wyszlo 190+ (nie wiem czy potrzebnie ale przy poprzedni pomiarze mialem stare opony). Niestety jest ubogo w ch.. bo ponaad 13 AFR i lubi zadzwonic na gorze i bez ecumajstera sie nie obejdzie. Do 160 powinna dobic bez problemu bo jest dolek prz 4tys jak turbodziura. Generalnie smigam na LPG bo przyjemniej i bezpieczniej (225 dzisiaj bujnalem na obwodnicy na LBL). Musze przyznac katuje ten samochod nieziemsko. Gazu pali 16 minimum. Klocki zmieniam czesto bo juz 13tys zrobilem od marca i drugi raz klekly (pewnie przez zajechana tarcze). w lipcu mam w planie: - zrobic CAI - zrobic porzadny wydech - przykleic boczki w koncu - wymienic opony z tylu bo juz lysawe i stwia bokiem na mokrym - kosmetyka karoserii P10 rule i ladnie na fotkach radarowch wyglada hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 totalnie stracilem rachube!! ktory to juz chrupek w rodzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Rex wrzuć ostatnią fotkę może hehe PS. nowych ecu majstrów nazamawiałem to można u Ciebie na kredycie wjechać - niech to zacznie płynnie latać i obowiązkowa ustawka z HAIRDRESSEREM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rex Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 na razie to wymienilem rozrusznik a dzisiaj znowu lipa....cos mi sie zdajae ze to sprawa niedokrecenia bo poprzedni odkrecilem bez problemu (jedna sruba wogole luzem) a w tym zapomnialem jednej srubki dokrecic Wtedy zaczelo lac i pojechalem do domu...inaczej tego nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi