Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Hamownia Warszawa

Coobcio
 Share

Recommended Posts

Elo Elo!

No Darmowoza zakupiłem, troszkę zaczynam w niego wchodzić no i nie ukrywam że chciałbym sprawdzić efekt moich prac, tak wiec może by to połaczyć ze zbiorowym spotkaniem i ziomowaniem na hamowni u maćka - kto chętny i jakie terminy :) ??

Aha no i jak wiadomo cena 50zł do 3 pomiarów - czasem idzie upchnąc i czwarty :)

Miejsce to tradycyjnie ul. Mineralna 26 (Okęcie)

No Ciekawe ile po ostatnich odwiedzinach u mnie w garażu się poprawi - do pobicia tam masz 122KM i chyba 165Nm :D ??

ja najchetniej w lutym :) kolo 18stej zebym przebil sie przez raszyn i janki po pracy a koncze o 17stej :) tez ciekaw jestem co pokaze w moim sr20di po modach coobcia :D

Jak się wyrobię w tym tygodniu z kasą na wałki, to bardzo chętnie. Najlepiej 30-go

Ja też sie pisze :) muszę zmierzyć swoją serie, przed konkretnymi modami :diabel:

Coobcio, zapodalbys wykresy z ostatniego hamowania, ja zrbie dolot niewczesniej jak za miesiac :/ ale podjade dla towarzystwa jak dam rade, no chyba ze bedzie to po 20 lutego to zrobie furacza

Ja oczywiście także nie odpuszczę, no chyba że się nie uporam ze znalezieniem wałka, na razie jest realna szansa, bo go namierzyłem ;) .

Ja oczywiście także nie odpuszczę, no chyba że się nie uporam ze znalezieniem wałka, na razie jest realna szansa, bo go namierzyłem ;) .

no, Lukas ma na zbyciu :D jedna i druga strona bedzie zadowolona, Panowie do pracy...

ja z wałkami SR16VE/N1 będę chyba koło środy wiedział, jak kasa sie zjawi. Wiem , że Coobcio gotowy, ale kasa okrutna. No i olej z filterkiem się należy , bo moj VE był bardzo brudny. :diabel: Ale co najmniej 30 kucy i nitków powinno dojść :diabel2: :diabel2: :diabel2:

Takie SR20VE zbudowane o wałki z N1 oraz przepustnice gazu i kolektor ssący robią na takim setupie po 230KM więc jak na 2.0 N/A to jest to kosmos niezły :P

No na hamownię trochę nowinek będzie, ponownie zawita czarna prawie seryjna alemra GTi co ostatnio wypluła 162KM :P No i kolegi 124Konna primera - pewno jej pare kucy dojdzie :D

A gdzie twoje zielone kuce z P10GT :D Zapomniałeś ? Od środy w przyszłym tygodniu zaczynamy akcję czerwona :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:

no, Lukas ma na zbyciu :D jedna i druga strona bedzie zadowolona, Panowie do pracy...

wiem i czekam na nie cierpliwie ;) , ciekawe jakie przyrosty wygenerują, a przede wszystkim w jakim sa stanie :P

wiem i czekam na nie cierpliwie ;) , ciekawe jakie przyrosty wygenerują, a przede wszystkim w jakim sa stanie

w stanie napewno bdb w tych silnikach ponoc sie nie wycieraja