Gość Kenet Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 W kreatorze jest, ewentulnie 4x4 ma np. Masters, Unitronic, VTG i są to mahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak się uda swoją Świnkę na zlot przygotuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 jakies nowiny panowie ?? termin, cos? :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ja też zawitam do Was:) mam nadzieje że moj nissan wyproje z 95koni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 ja z wałkami SR16VE/N1 będę chyba koło środy wiedział, jak kasa sie zjawi. Wiem , że Coobcio gotowy, ale kasa okrutna. No i olej z filterkiem się należy , bo moj VE był bardzo brudny. :diabel: Ale co najmniej 30 kucy i nitków powinno dojść :diabel2: :diabel2: :diabel2: i jak wskoczyły już wałeczki :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie, z kasą krucho, nie z mojej winy. Zobaczymy co dalej i kiedy? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Może szykuje się jakiś dyno day :?: Albo niech mi ktoś powie czy w Kreatorze hamownia jest od ręki czy trzeba grupą przyjeżdżać i jaki koszt pomiaru? U Grabowskiego cienko z terminami chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Może szykuje się jakiś dyno day :?: Albo niech mi ktoś powie czy w Kreatorze hamownia jest od ręki czy trzeba grupą przyjeżdżać i jaki koszt pomiaru? U Grabowskiego cienko z terminami chyba. jak podjedziesz na 8.00 rano do kreatora to na pewno zmierzysz auto od ręki - ja tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ok. 50zł za pomiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 no to pasuje - swoje 1,6 bym zmierzył i pokrecił nieco rozrządem i zapłonikiem tak na szybko przed kolejną pojerzdzawką w lublinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dzwoniłem, pytałem. Pomiar 50zł, wcześniejsze telefoniczne uzgodnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 jest jakiś termin ustalony, bo zostało niecałe półtora tygodnia do końca lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 No niestety Paswordy były przed nami... tak więc co do hamowni to dopiero wchodzą dni po tym weekendzie - jeszcze będę się zdzwaniać z właścicielem i uzgadniać jaki dzień. więc tak wstępnie kto będzie poza mną i bomblem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja się pisze :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Archie Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam, niebieska P11 w wersji parszywy niemiec chetna do pomiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ja też sie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 baryla, Przed hamką wpadaj na obowiązkową wizytę do mnie... Ps. i z tym płukankiem kabinuj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 też się postaram wyrobić i w końcu sprawdzić ile tych źrebaków pod maską popiskuje ja też sie piszę czyli mamy mini-grupę z naszego East Side'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja będę tylko podać godzinę i dzień proszę! Mam nadzieję, że Coobcio ogarniesz już tą sondę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 też się pisze, tylko kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 też się postaram wyrobić i w końcu sprawdzić ile tych źrebaków pod maską popiskuje ja też sie piszę czyli mamy mini-grupę z naszego East Side'u hehe raczej micro-grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Z Rogalem rozmawialem to będzie sobota ale nie wiadomo czy ta czy następna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No więc co do terminu to albo jutro albo za tydzień w poniedziałek - to jak szybko trzeba decyzję podjąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 jutro mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Mi pasuje przyszły tydzień i kolejny. Jutro odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi