Coobcio Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Jakoś poźniejszy termin będziem klepać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Jakoś poźniejszy termin będziem klepać... No co tam w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 No co tam w temacie? odświeżam - wiadomo już coś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 No co tam w temacie? odświeżam - wiadomo już coś może? Chyba trzeba zmienić "lokal", Kuba bo temat więdnie. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Bombel się załapał Co do lokalu to nie ma innego tak miarodajnego w takiej przystępnej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Bombel się załapał ...a my nie chyba się do Kreatora wybiorę, bo samemu na drugą stronę wa-wy do mineralnej mi się nie chce przebijać :/ no chyba, że ktoś się jeszcze chętny znajdzie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Hej....ja jestem również chętny na mineralną. Pasuje mi codziennie po godz. 17.00 jakoś. Z Ursynowa nie daleko, więc powinienem dać radę po robocie. Coś wiadomo w tym temacie, bo widzę, że cisza ostatnio..... P.S Trzeba zchamować nowy nabytek i zobaczyc czy trzyma serie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Kurde mnie jakoś nie pasuje a bardzo bym chciał... Może poprostu podam tutaj oba telefony i sami się dogadacie co i jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Kurde mnie jakoś nie pasuje a bardzo bym chciał...Może poprostu podam tutaj oba telefony i sami się dogadacie co i jak ?? No możemy coś ogarnąć. Dzwoniłem dzisiaj na mineralną, generalnie można przyjechać, ale była mowa wstępnie o 1 aucie i kwocie 100zł. A wiadomo w grupie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 hmm... można by się w piątek 3 kwietnia ustawić np na 16 czy 17 - a później prosto na spota na Bemowo tylko musi się parę osób chętnych na jeden termin zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak można się podłączyć i to i ja bym shamował moje autko. Mi pasuje każdy dzień tygodnia, po godz. 17:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi