Gość kroff Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, przymierzam się do zakupu CB radia i anteny. CB radio to president harry II i antena na magnesie president dakota V2 o długości ok. 150 cm Proszę Was o pomoc, któe miejsce w P12 będzie odpowiednie na montaż CB radia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 WITAM, PRZYMIERZAM SIĘ DO ZAKUPU SB RADIA, JEDNAK MAM PROBLEM Z MIEJSCEM W KTÓRYM MÓGŁBYM RADYJKO ZAINSTALOWAĆ.ANTENA BĘDZIE NA MAGNESIE. PROSZĘ WAS O PORADY I POMOC. POZDRAWIAM Kolego a co to jest SB Radio? może chodzi Ci o CB Radio? Edytuj post i napisz o co Ci chodzi normalnie! Nie używaj Caps Lock'a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek82 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 ja używam radia sporadycznie, jedynie na dłuższe trasy i umieszczam je między siedzeniem pasażera a tunelem środkowym. Dzięki temu mam zawsze łatwy dostęp do przycisków. Jeśli Primka jest bez navi, to wtedy można się pobawić i umieścić cb w kieszeni od dvd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipol Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ja mam radyjko zamontowane na stale pod miejscem gdzie radio jest. mam zrobiona dokladke z boku i lekko przerobione. mozna podlaczyc m.in. zewnetrzna sluchawke do ucha. wszystko smiga bardzo ladnie radio inteka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ja np. CB mam zamontowane z lewej strony na klapce od bezpieczników + mały patent aby był łatwy i w miarę wygodny dostęp do elektryki dużym plusem jest to że CB jest mało widoczne gdy drzwi są zamknięte od auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sargoszyygy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ale kolego w tym momencie to kiepski patent jak złodziej przeczyta to forum :one: szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 sargoszyygy, no niby taaak.. ale wierze w uczciwosc forumowiczow... i w kłódki w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQ5AAM Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Moje radyjko zamontowane tak jak widać w schowku pod CD. Po odczepieniu gruszki można zamknąć klapke i juz nikogo nie kusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja podobnie, tylko kabli nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.