Guest kroff Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Witam, przymierzam się do zakupu CB radia i anteny. CB radio to president harry II i antena na magnesie president dakota V2 o długości ok. 150 cm Proszę Was o pomoc, któe miejsce w P12 będzie odpowiednie na montaż CB radia Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 WITAM, PRZYMIERZAM SIĘ DO ZAKUPU SB RADIA, JEDNAK MAM PROBLEM Z MIEJSCEM W KTÓRYM MÓGŁBYM RADYJKO ZAINSTALOWAĆ.ANTENA BĘDZIE NA MAGNESIE. PROSZĘ WAS O PORADY I POMOC. POZDRAWIAM Kolego a co to jest SB Radio? może chodzi Ci o CB Radio? Edytuj post i napisz o co Ci chodzi normalnie! Nie używaj Caps Lock'a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucek82 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 ja używam radia sporadycznie, jedynie na dłuższe trasy i umieszczam je między siedzeniem pasażera a tunelem środkowym. Dzięki temu mam zawsze łatwy dostęp do przycisków. Jeśli Primka jest bez navi, to wtedy można się pobawić i umieścić cb w kieszeni od dvd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipol Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 ja mam radyjko zamontowane na stale pod miejscem gdzie radio jest. mam zrobiona dokladke z boku i lekko przerobione. mozna podlaczyc m.in. zewnetrzna sluchawke do ucha. wszystko smiga bardzo ladnie radio inteka Link to comment Share on other sites More sharing options...
derebere Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 ja np. CB mam zamontowane z lewej strony na klapce od bezpieczników + mały patent aby był łatwy i w miarę wygodny dostęp do elektryki dużym plusem jest to że CB jest mało widoczne gdy drzwi są zamknięte od auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sargoszyygy Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 ale kolego w tym momencie to kiepski patent jak złodziej przeczyta to forum :one: szerokości Link to comment Share on other sites More sharing options...
derebere Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 sargoszyygy, no niby taaak.. ale wierze w uczciwosc forumowiczow... i w kłódki w garazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ5AAM Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Moje radyjko zamontowane tak jak widać w schowku pod CD. Po odczepieniu gruszki można zamknąć klapke i juz nikogo nie kusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clavikord Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Ja podobnie, tylko kabli nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.