Gość kristo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 czy można wyłączyć w trakcie jazdy system głośnomówiący? Tzn wylogować telefon bez gmerania w ustawieniach telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam, Można. Gmeraniem w ustawieniach radia pokrętłem. Bluetooth na off. Jest to proste, trzy gmery. :-) (naciskasz pricisk menu [phone setup], potem pokretłem wypierasz "bluetooth" i pokrętłem ustawiasz OFF) Vratko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masculin Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Możesz nie włączać bluetooth w telefonie i po kilkunastu sekundach on się nie aktywuje - i będziesz odbierał połączenia tylko z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam,Można. Gmeraniem w ustawieniach radia pokrętłem. Bluetooth na off. Jest to proste, trzy gmery. :-) (naciskasz pricisk menu [phone setup], potem pokretłem wypierasz "bluetooth" i pokrętłem ustawiasz OFF) Vratko miałem nadzieje że jest jakieś prostsze rozwiązanie, ale wypróbuje to [ Dodano: Wto 27 Sty, 2009 09:03 ] Możesz nie włączać bluetooth w telefonie i po kilkunastu sekundach on się nie aktywuje - i będziesz odbierał połączenia tylko z telefonu to w ogóle odpada bo jak telefon dzwoni to nie będę szukał w ustawieniach żeby wyłączyć bt - dzwoniący już przestanie być dzwoniącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 miałem nadzieje że jest jakieś prostsze rozwiązanie, ale wypróbuje to W sumie to jest proste rozwiązanie i dostęp do "opcji" bluetooth jest krótki i intuicyjny, może wymaga to tylko trochę praktyki jak z obsługą radia. Życzę powodzenia. Vratko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeśli odbierzesz połączenie przez przycisk w telefonie - rozmowa nie idzie na głośniki. Przynajmniej na Samsungu D780 Oczywiście, odbierając przez przycisk na konsoli słyszymy przez zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jeśli odbierzesz połączenie przez przycisk w telefonie - rozmowa nie idzie na głośniki. Przynajmniej na Samsungu D780 Oczywiście, odbierając przez przycisk na konsoli słyszymy przez zestaw. w mojej nokii tak nie jest, niezależnie czym to idzie na głosniki, ale to jest trop że to zależy od telefonu a nie od samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1996 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ewidentnie zależne to jest od modelu telefonu u mnie np w nokii e65 nie pokazywało zasięgu sieci na ekranie radia, a już w nokii e71 pokazuje ten zasięg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 muszę potestować rożne telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ja miałem dziś taką sytuację...Dzwonię do jednej osoby ale akurat była niedostępna..Mówił mi o tym automat-że abonent jest poza zasięgiem czy jakoś tak..Ale potem gdy chciałem zakończyc to połączenie to nie można było tego zrobic ! Ani na radiu ani na kierownicy... Musiałem się zatrzymac i wyłączyc silnik ... Czy to normalne ? :036: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honnki Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 U mnie w sony ericssonie K750i łączy sie bez problemu ale co chwila zrywa polaczenie i znowu laczy tak praktycznie przez caly czas- dodam ze zasieg jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mam Nokie i nigdy nie było żadnych problemów z łączeniem/rozłaczaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi