Guest kristo Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 czy można wyłączyć w trakcie jazdy system głośnomówiący? Tzn wylogować telefon bez gmerania w ustawieniach telefonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PltnikVratko Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Witam, Można. Gmeraniem w ustawieniach radia pokrętłem. Bluetooth na off. Jest to proste, trzy gmery. :-) (naciskasz pricisk menu [phone setup], potem pokretłem wypierasz "bluetooth" i pokrętłem ustawiasz OFF) Vratko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masculin Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Możesz nie włączać bluetooth w telefonie i po kilkunastu sekundach on się nie aktywuje - i będziesz odbierał połączenia tylko z telefonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Witam,Można. Gmeraniem w ustawieniach radia pokrętłem. Bluetooth na off. Jest to proste, trzy gmery. :-) (naciskasz pricisk menu [phone setup], potem pokretłem wypierasz "bluetooth" i pokrętłem ustawiasz OFF) Vratko miałem nadzieje że jest jakieś prostsze rozwiązanie, ale wypróbuje to [ Dodano: Wto 27 Sty, 2009 09:03 ] Możesz nie włączać bluetooth w telefonie i po kilkunastu sekundach on się nie aktywuje - i będziesz odbierał połączenia tylko z telefonu to w ogóle odpada bo jak telefon dzwoni to nie będę szukał w ustawieniach żeby wyłączyć bt - dzwoniący już przestanie być dzwoniącym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PltnikVratko Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 miałem nadzieje że jest jakieś prostsze rozwiązanie, ale wypróbuje to W sumie to jest proste rozwiązanie i dostęp do "opcji" bluetooth jest krótki i intuicyjny, może wymaga to tylko trochę praktyki jak z obsługą radia. Życzę powodzenia. Vratko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICEN Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Jeśli odbierzesz połączenie przez przycisk w telefonie - rozmowa nie idzie na głośniki. Przynajmniej na Samsungu D780 Oczywiście, odbierając przez przycisk na konsoli słyszymy przez zestaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Jeśli odbierzesz połączenie przez przycisk w telefonie - rozmowa nie idzie na głośniki. Przynajmniej na Samsungu D780 Oczywiście, odbierając przez przycisk na konsoli słyszymy przez zestaw. w mojej nokii tak nie jest, niezależnie czym to idzie na głosniki, ale to jest trop że to zależy od telefonu a nie od samochodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba1996 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 ewidentnie zależne to jest od modelu telefonu u mnie np w nokii e65 nie pokazywało zasięgu sieci na ekranie radia, a już w nokii e71 pokazuje ten zasięg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 muszę potestować rożne telefony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medyk Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ja miałem dziś taką sytuację...Dzwonię do jednej osoby ale akurat była niedostępna..Mówił mi o tym automat-że abonent jest poza zasięgiem czy jakoś tak..Ale potem gdy chciałem zakończyc to połączenie to nie można było tego zrobic ! Ani na radiu ani na kierownicy... Musiałem się zatrzymac i wyłączyc silnik ... Czy to normalne ? :036: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 U mnie w sony ericssonie K750i łączy sie bez problemu ale co chwila zrywa polaczenie i znowu laczy tak praktycznie przez caly czas- dodam ze zasieg jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Mam Nokie i nigdy nie było żadnych problemów z łączeniem/rozłaczaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts