Gość Karud Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam wszystkich Jako nowy użytkownik chciałbym się przywitać i od razu zadac pytanie - zastanawiam się głęboko nad kupnem X-Traila, przy czym ważna jest dla mnie wielkość bagażnika... Czy ktoś z użytkowników starego modelu (T30) mógłby mi podać długość przestrzeni bagażowej po złożeniu tylnych siedzeń? Swoja drogą, czytając to forum jestem lekko przerażony podawanym spalaniem - jest takie samo lub nawet wyższe niż w VW T4 Multivan 2,5 tdi, ktorym aktualnie jeżdżę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MonteChristo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ale jak chcesz zebym zmierzyl ci ta dlugosc ?do siedzen czy do czego ? Czy sama dlugosc podlogi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karud Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Długość podłogi do złożonych siedzeń, czyli przestrzeń którą da się wykorzystać ... bym prosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Redamix Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Monte cóś Ci chyba miarki brakło, taaaaki on głęboki W nowym X-ie głębokość do siedzeń to 107,5 cm. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karud Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A przypadkiem nie około 175 cm??? Chodziło mi o długość przy złożonych tylnych siedzeniach Interesuje mnie o ile krotszy był bagażnik (po złożeniu siedzeń) w starym modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 /T-31/Przy złożonych oparciach odległość wynosi 175cm, przy złożonym oparciu i zdemontowanym siedzeniu dolnym 190cm+/przesunięcie foteli przednich do przodu/ jakieś dodatkowe 20cm,ale wówczas mało miejsca za kierownicą i zostaje jeszcze kwestia schowka w konsoli i nawiewu na tył który nie da się przestawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.