Guest Karud Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Witam wszystkich Jako nowy użytkownik chciałbym się przywitać i od razu zadac pytanie - zastanawiam się głęboko nad kupnem X-Traila, przy czym ważna jest dla mnie wielkość bagażnika... Czy ktoś z użytkowników starego modelu (T30) mógłby mi podać długość przestrzeni bagażowej po złożeniu tylnych siedzeń? Swoja drogą, czytając to forum jestem lekko przerażony podawanym spalaniem - jest takie samo lub nawet wyższe niż w VW T4 Multivan 2,5 tdi, ktorym aktualnie jeżdżę :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MonteChristo Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 ale jak chcesz zebym zmierzyl ci ta dlugosc ?do siedzen czy do czego ? Czy sama dlugosc podlogi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karud Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Długość podłogi do złożonych siedzeń, czyli przestrzeń którą da się wykorzystać ... bym prosił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Redamix Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Monte cóś Ci chyba miarki brakło, taaaaki on głęboki W nowym X-ie głębokość do siedzeń to 107,5 cm. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karud Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 A przypadkiem nie około 175 cm??? Chodziło mi o długość przy złożonych tylnych siedzeniach Interesuje mnie o ile krotszy był bagażnik (po złożeniu siedzeń) w starym modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tim Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 /T-31/Przy złożonych oparciach odległość wynosi 175cm, przy złożonym oparciu i zdemontowanym siedzeniu dolnym 190cm+/przesunięcie foteli przednich do przodu/ jakieś dodatkowe 20cm,ale wówczas mało miejsca za kierownicą i zostaje jeszcze kwestia schowka w konsoli i nawiewu na tył który nie da się przestawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.