Gość MARSIK Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wiatam. Kto mi odpowie na pytanie ile km moge przejechac ponad planowany przegląd? Zbliza mi sie pierwszy przeglad i nie wiem ile moge przekroczyc te 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wiatam. Kto mi odpowie na pytanie ile km moge przejechac ponad planowany przegląd? Zbliza mi sie pierwszy przeglad i nie wiem ile moge przekroczyc te 20 tys. najlepiej zadzwoń i się umów - i tak maja terminy na za tydzień wiec przy okazji zapytasz czy nie będzie problemu jak się spóźnisz o kilka km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zależy co wcześniej nastąpi;przebieg w kilometrach(tolerancja+/-500km)lub czas określony w miesiącach(tolerancja+/- 1 miesiąc). Sprawdź książkę gwarancyjną tam wszystko jest napisane, str.10 /przy-najmniej w mojej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zależy co wcześniej nastąpi;przebieg w kilometrach(tolerancja+/-500km)lub czas określony w miesiącach(tolerancja+/- 1 miesiąc). Sprawdź książkę gwarancyjną tam wszystko jest napisane, str.10 /przy-najmniej w mojej/ no to na przebieg w kilometrach trzeba uważać bo 500 km to może być jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pepe_aso_honda Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 to juz musial by byc ktos totalnie niepowazny zeby ci wziasc gwarancje jak np przekroczysz o 500km ,spokojnie 1-2 tys km mozna przekroczyc i nie powinni robic problemow chociasz troszke inne panuja zasady w nissanie jak w hondzie,np w nissanie jak auto jest na gwarancji placisz 65zl za niuzasadniona wizyte i sprawdzenie auta ,w hondzie jest to niedopuszczalne zeby ktos placil nawet jezeli komus cos sie wydaje, np pojedziesz do hiszpani na wakacje i co wtedy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 wszystko zależy od konkretnego serwisu; najlepiej zadzwonić i się zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam.bojanek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja poprzednim samochodem zrobiłem o 2000 km mniej, pojechałem do serwisu i nic nie powiedzieli i w książce serwisowej też nic nie wpisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosik.wroc Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam, podepnę się pod temat, bo o przegląd się rozchodzi. Zadałam sobie ostatnio trud przewertowania literatury otrzymanej z QQ i co ciekawe: producent - o ile prawidłowo czytam tabelę - zaleca przegląd co 20 tkm a ASO robi mi przegląd co 30 tkm. Ciekawe, kto ma rację? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyk Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Silniki DCI maja co 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 faktem jest że te tabele w instrukcji są trochę zakręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosik.wroc Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Wczorajsze oświadczenie Pana z ASO na moje pytanie o terminowość przeglądów: - "Skoro ma Pani robiony przegląd co 30 tkm, to widocznie tak ma być." :okulary: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 to się nazywa "prefesjonalyzm" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi