Gość piter2323 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 witam drodzy klubowicze. Chciałbym się przywitać ponieważ stałem się szczęśliwym posiadaczem Maximy QX 3.0 V6 w automacie w wersji Exclusive z 99 roku. Jest to naprawdę bardzo super autko Mam tylko jedna zagwozdka nie działa mi komputer pokładowy a dokładnie nie pokazuje mi się nic na tym wyświetlaczu gdzie powinno pokazywać się spalanie chwilowe,średnie itp. Poprzedni właściciel mówił ze odłączył akumulator i po tej czynności właśnie przestał działać ten wyświetlacz. Czy ktoś posiada schemat elektryczny tego wyświetlacza? a może ktoś miał podobny problem i może mi podpowiedzieć jak sobie z nim poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bezpieczniki sprawdzales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Faktycznie, może to być bezpiecznik. Kiedyś u siebie wywaliłem bezpiecznik od jakiegoś podświetlania i szukając na wyczucie przez przypadek rozłączyłem bezpiecznik właśnie od kom.pokładowego..... okazało się że po odpaleniu samochodu, kp. nie działał. U mnie pomogło odłączenie na chwilę aku. Jeśli to nie pomoże to sprawdź bezpiecznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a macie może rozpiskę bezpieczników który jest do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Rozpiskę powinieneś znaleźć na zaślepce gniazda z bezpiecznikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.