Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Dolocik do Micrusi ? :D

Gość PrInGeLs

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano... powiedzcie mi czy jest to czegoś warte? : Click bo zamierzam sprawić sobie cos moze cos takiego: Click czy nie bedzie duzej roznicy>??< mam teraz wydłubany katalizator wstawiony wydech końcowy i troszke sobie buczy i czy bedzie duzo glosniej? ile to da na mocy? Niech wypowie sie ktos kto ma dolocik w micrze... pozdrawiam...

mam identyczny stozek :) tylko rurki mam inne, ale długoscia bedzie podobnie ...

ladnie sobie na tym mruczalo jak mialem stary wydech :)

http://pl.youtube.com/watch?v=VFvRKPEn-Jw

po zalozeniu nowego wydechu i na tym samym dolocie i tlumiku koncowym - troche glosniej :diabel:

http://pl.youtube.com/watch?v=dRRG9AarbVg

roznica jest niezła... a powiedz mi jeszcze jak to dalo na mocy i przyspieszeniu... spalanie wzrosło? i ktory jest leprzy bo roznica w cenie jest nie duza i niewiem ktory kupic czy ten tanszy czy ten troche drozszy...

sam stozek to wyzucona kasa i mocy ci nie doda . moze spalanie sie zwiekszy i inny bedzie dzwięk ale mocy ci nie przybedzie :029:

lepiej kup sobie dedykowany wklad dobrej firmy który mozna czyscić :one:

PrInGeLs, bede mial dwa doloty do opylenia, jeden dokladnie taki jak masz w aukcji a drugi do auta ktore nie ma wspomagania, czyli dolot w lewa strone delikatnie zagiety. jak bedziesz reflektowal. to musze ten zagiety zdjac wyczyscic a tamten drugi (prosty jedynie wyczyscic.

[ Dodano: Sob 31 Sty, 2009 10:42 ]

i o ile stozej jest minimalnie za duzy to dolot ma za duza objetosc i to co pisze profesjonalny sprzedawca jest nie do konca prawdziwe. zagiety dolot mam odrobine krotszy (czyli mniejsza obietosc) to da sie zauwazyc w mniejszym dolocie ze dziala on od zupelnie nizszych wartosci obrotowych silnika.

Byś może to subiektywne odczucie, być może wynika to z głośniejszej pracy, ale ja czuję różnicę. Poza tym nie wyobrażam sobie jeżdżenia z tym plastikowym czymś co niepotrzebnie zawala połowę komory silnikowej a średnicę wlotową powietrza ma 3cm...

Poza tym nie wyobrażam sobie jeżdżenia z tym plastikowym czymś co niepotrzebnie zawala połowę komory silnikowej a średnicę wlotową powietrza ma 3cm...
widac konstruktorzy uznali ze te 3 cm wystarcza :P a tak na powaznie to po wyrzuceniu standardowego dolotu robi sie naprawde duzo miejsca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...