Gość maxima jawor Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam!!!!! ponawiam pytanie czy jest mapa navi w A32??? słyszałem ,że na dolnym śląsku jest gość który ma mape Polski i mu to działa. Staram sięgo namierzyć bo podobno mieszka niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 "podobno" to nissan nigdy nie wypościł takiej mapy bo nie miał w ofercie na nasz rynek takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1234 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 "podobno" to nissan nigdy nie wypościł takiej mapy bo nie miał w ofercie na nasz rynek takiej opcji. chyba nie ma mapy pl. ja tam naciagnalem pare map m.in. francji i paru innych panstw, ale nic oprocz oryginalnej mapy niemiec mi nie chodzi. nawet przegrywalem ta mape niemiec na CDR i tez sie odpala. w sumie ta navigacja to zbedny gadzet. podobno ma wejscie AUX i jak "gada" to daje dzwiek na glosniki od radia wiec pewno jakos z radiem toto jest spiete. mnie tam bardziej zastanawia czy to AUX jakos nie dalo by sie wykorzystac do puszczenia przez to muzyki. z drugiej strony - to sztuka dla sztuki bo radio z mp3 mozna juz za 250 kupic. wiejskie ale mozna kupic. daj znac jak cos namierzysz z ta navigacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.