Gość Whispers Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Pytanie jak w temacie, moze ma ktos jakies doswiadczenia z tym zwiazane i dobre efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysio Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 to czym czyscic zalezy jeszcze od tego z czego masz zanieczyszczenia z doswiadczenia swojego i handlarzy wiem ze rewelacyjnie spisuje sie plyn do czyszczenia Tapis z K2 ... koszt ok 10 pln (atomizer 500 ml) wytwarza piane aktywna i wyciaga nawet jakies smrody z siedzen przy czyszczeniu polecam wiec robic to na wolnym powietrzu i pootwierac wszystkie drzwi czas schniecia i wietrzenia do w sloneczny dzionek to ok 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whispers Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 a czym czyscic? jakas miekka szczotka czy jakas szmatka? dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysio Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja uzywalem szczoteczki z sredniotwardym wlosiem bo mialem siedzenia z konserwacji uwalone a do pozniejszego oczyszczania uzywalem szmatki (zeby sciagnac pozostalosci piany i nieco wysuszyc fotel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja czyściłem produktem Moje Auto (tym co z Wojciechowską na opakowaniu) nie polecam co prawda odświeża tapicerkę ale nie bardzo czyści obok ojciec czyścił swoją toye, jakimś leader pricem i efekty miał lepsze z moich doświadczeń sama szmatka nie wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darood Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Polecam Vanisha - pianke. Wypróbujcie jeszcze pianke firmy Cyclo - działa suupeer i polecam na duży syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karro404 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Witam. Z doświadczenia polecić mogę piankę Auto Pratic- nieźle wypada w testach, poza tym sprawdziła się u mnie, a mam jasno beżową welurowa tapicerkę. Spokojnie usuwa zacieki i zabrudzenia oraz odświeża wizualnie tapicerkę radzi sobie nieźle też z zabrudzeniami wykładziny( a też jest jasnobeżowa)- nie wiem jak z tłustymi plamami. Ja do czyszcenia używałem małego ręcznika (po odczekaniu kilku minut aż naniesiona pianka urośnie :wink: i wejdzie w materiał. Czytałem, że rewelacyjny jest produkt Shell - świetnie wypadł w testach jakiejś gazety motoryzacyjnej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ja wyczyściłem deskę jakimś syfem. Błyszczy się owszem ładnie, tylko jak jadę w słońcu to zamiast drogi widzę swoje lustrzane odbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karro404 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ja wyczyściłem deskę jakimś syfem. Błyszczy się owszem ładnie, tylko jak jadę w słońcu to zamiast drogi widzę swoje lustrzane odbicie ...a co do deseczki to polecam Shell matowa pianka- jest extra i nie daje po gałach ...aha nie jestem sprzedawca i nie mam nic wspólnego z produktami Shella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 wsłaśnie w ostatnim motorze shell zajął pierwsze miejsce w tescie środków do kokpitu ps. proszę mi nie mówić o tym, że kto więcej zapłaci, ten jest wyżej w rankingach, sam doskonale o tym wiem. dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 pianka firmy auto land a najlepierj rainbow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Co do produktu Shell to powiem tak chyba juz go nie uzyje lekko psiknalem na tapicerke a polecialo tez na plastiki i pozostaly zacieki ktore jak na razie nie chca zejsc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Chcąc wyczyścić i odświeżyć tapicerkę próbowałem różnych specyfików i tak: Moje Auto (z Martyną Wojciechowską) - Lipa Vanish - nie wiele lepszy od w/w Shell - dobry ale nie tani i uwaga, coś co polecił mi znajomy ze sklepu moto: Tapis firmy K2 w piance - super i za nie wielkie pieniądze, dałem 10 zeta :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Moje Auto (z Martyną Wojciechowską) - Lipa Z Martyną to bym chętnie poczyścił, i zapewniam cię, że nie o tapicerkę chodzi A wracając do tematy, to polecam Vanish do dywanów + odkurzacz piorący, dla mnie bdb efekt, raz do roku tak piorę i fotele odzyskują kolorki no i likwiduję to siedlisko kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 brakło Tapisu, dokupiłem STP w piance i efekt równie dobry, tyle że cena 3x większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 brakło Tapisu, dokupiłem STP w piance i efekt równie dobry, tyle że cena 3x większa Ta pianka dobra jest.Kiedys w bagazniku rozlalo sie czernidlo do zderzakow i w znacznym stopniu udalo sie usunac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szadi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 zdecydowanie polecam K2 do czyszczenia! Wydaje mi się że w tym "normalnym" przedziale cenowym jest bezkonkurencyjny. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi