Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jak zamontować nowe głośniki w tylnej półce w P11.144 Sedan?

Gość bochen9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Z forum dowiedziałem się jak zdemontować tylną półkę i że tylne głośniki na półce mają rozmiar 16,5cm (prawda? xD).

Mam pytanie czy po wymontowaniu stamtąd starych głośników nowe 16,5 wejdą tak po prostu i dadzą się przykręcić czy trzeba coś kombinować bo np. rozmieszczenie otworów na śruby jest nietypowe?

czy trzeba coś kombinować bo np. rozmieszczenie otworów na śruby jest nietypowe?
Ja musialem kombinowac,ale to w P10,nie wiem jak jest u Ciebie.

Gość michas-wwy

JA po prostu uzyłem wyzynarki i wyciołem na rozmiar 6x9 :D polecam dobry sposub ;d

Moderator:

Popraw pisownie! To polskie forum, więc piszemy po polsku!

• 3 miesiące temu...

Nic nie tnij, zakup dobre głośniki coaxial (16.5 cm). Wykorzystaj stare śrubki montarzowe do mocowania, pasują prawie do każdych. Zakup także gąbkę do uszczelniania okien z warstwą kleju, doszczelnij nią głośnik na rantach i po zabiegu. Pamietaj także o wypieciu z kostek fabrycznych przewodów, bo wtyczka nie pasuje.

Nic nie tnij, zakup dobre głośniki coaxial (16.5 cm). Wykorzystaj stare śrubki montarzowe do mocowania, pasują prawie do każdych. Zakup także gąbkę do uszczelniania okien z warstwą kleju, doszczelnij nią głośnik na rantach i po zabiegu. Pamietaj także o wypieciu z kostek fabrycznych przewodów, bo wtyczka nie pasuje.

Wszystko prawda :) Tylko jak już, to polecałbym jednak zestaw odseparowany.

Miałem tak w P11 i grało sporo lepiej niż coaxial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...