Gość bochen9 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam. Z forum dowiedziałem się jak zdemontować tylną półkę i że tylne głośniki na półce mają rozmiar 16,5cm (prawda? xD). Mam pytanie czy po wymontowaniu stamtąd starych głośników nowe 16,5 wejdą tak po prostu i dadzą się przykręcić czy trzeba coś kombinować bo np. rozmieszczenie otworów na śruby jest nietypowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 czy trzeba coś kombinować bo np. rozmieszczenie otworów na śruby jest nietypowe?Ja musialem kombinowac,ale to w P10,nie wiem jak jest u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michas-wwy Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 JA po prostu uzyłem wyzynarki i wyciołem na rozmiar 6x9 polecam dobry sposub ;d Moderator: Popraw pisownie! To polskie forum, więc piszemy po polsku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nic nie tnij, zakup dobre głośniki coaxial (16.5 cm). Wykorzystaj stare śrubki montarzowe do mocowania, pasują prawie do każdych. Zakup także gąbkę do uszczelniania okien z warstwą kleju, doszczelnij nią głośnik na rantach i po zabiegu. Pamietaj także o wypieciu z kostek fabrycznych przewodów, bo wtyczka nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nic nie tnij, zakup dobre głośniki coaxial (16.5 cm). Wykorzystaj stare śrubki montarzowe do mocowania, pasują prawie do każdych. Zakup także gąbkę do uszczelniania okien z warstwą kleju, doszczelnij nią głośnik na rantach i po zabiegu. Pamietaj także o wypieciu z kostek fabrycznych przewodów, bo wtyczka nie pasuje. Wszystko prawda Tylko jak już, to polecałbym jednak zestaw odseparowany. Miałem tak w P11 i grało sporo lepiej niż coaxial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.