Gość Strażak Sam Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mam pytanie i prośbę! W związku z tym, że jest nas już dużo więcej to czy możecie zrobić dział MURANO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 podpisuje sie pod tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 dołączam swój głos poparcia. takie pojazdy jak MURANO muszą mieć swój dział, przecież to flagowe produkty Nissana :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Brawo Romanista!!! A gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 W związku z tym, że jest nas już dużo więcejno widzę las rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Bonzo!! Ty złośliwcze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Bonzo!! Ty złośliwcze!!!!! no i klops musi cie klepać w innych nie ja tu podejmuje decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Zdecydowanie po raz kolejny dołączam się do wniosku o dział Murano, nawet nie chce mi sie wchodzić na forum jak nie mamy swojego działu tylko błąkamy sie po jakichś "Innych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Bonzo! A może właśnie użytkownicy Murano widząc, że nie ma "ich działu" odpuszczają w ogóle "wchodzenie" i szukanie? A skoro nie ty podejmujesz decyzję, to KTO???? :< Moim skromnym zdaniem gdyby powstał dział MURANO, to podejrzewam, że w dość szybkim czasie znaleźli by się użytkownicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Strażak Sam, mam podobne zdanie:) bo oprócz nissanmurano.org (forum w języku angielskim) to nie ma nic dla nas:) a kolejny dział nie zaszkodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Dokladnie tak jest jak mowi Strazak Sam, ludzie nie wiedza na ktorym watku moga poruszac tematy zwiazane z tym modelem i w koncu konczy sie na korespondencji na priva, a nie na forum. Uzytkownikow Murano jest mniej niz Almery, Primery czy innych modeli i nigdy nie bedzie ich tylu co wiekszosci innych modeli, a o zainteresowaniu sprawami Murano swidaczy chocizaby ilosc postow zawierajacych "murano" w swojej tresci - tyle tylko, ze wszystko jest porozwalane po roznych watkach i generalnie mamy mamy tutaj nizly balagan - wszystko przez brak odpowiedniego dzialu. PS czyzby admini mieli awersje do Murano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Bilro! Może admini po prostu jeżdżą gorszymi autami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Strazak Sam - kurcze, nie wkurzaj adminow, bo zaraz sie okaze ze Murano to nie Nissan i wogole nas wywala :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 To pójdziemy z Murano na fordclubpolska albo Renaultclubpolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A skoro nie ty podejmujesz decyzję, to KTO????velociraptor on jest adminem ja chciałem i usłyszałem nie na razie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 To żeby pogadać z velociraptorem trzeba być co najmniej tyranozaurem!! Ale jest nie fair w stosunku do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marsdorf Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 osobiście śmigam primerą ale jestem panowie z Wami. Skoro mamy użytkowników Murano to i dział powinien się znaleźć. A co do groźnego PANA velociraptora to nie jest aż taki groźny,przynajmniej na spocie wydawał się być całkiem miły pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 no to ja pragnę podziekować w swoim imieniu i kolegów za pozytywne rozpatrzenie prośby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 extra, w koncu wlasny kąt na forum. Podziękowania dla adminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Bilro! A co ty tak rzadko zaglądasz na forum? Czyżby aż tak ciężka praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Gratuluje Wam działu. I ja będę tutaj często zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dziękujemy bardzo i też cieszymy się bardzo. A może przy okazji przesiądziesz się do Murano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Bilro! A co ty tak rzadko zaglądasz na forum? Czyżby aż tak ciężka praca? nie bylo forum to niezagladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ale faktycznie jak jest już nasz dział to i użytkowników pojawia się więcej. Ku chwale Nissana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi