Guest Strażak Sam Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Mam pytanie i prośbę! W związku z tym, że jest nas już dużo więcej to czy możecie zrobić dział MURANO?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BESEL_ Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 podpisuje sie pod tym:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanista Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 dołączam swój głos poparcia. takie pojazdy jak MURANO muszą mieć swój dział, przecież to flagowe produkty Nissana :diabel2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Brawo Romanista!!! A gdzie reszta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 W związku z tym, że jest nas już dużo więcejno widzę las rąk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Bonzo!! Ty złośliwcze!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Bonzo!! Ty złośliwcze!!!!! no i klops musi cie klepać w innych nie ja tu podejmuje decyzje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilro Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Zdecydowanie po raz kolejny dołączam się do wniosku o dział Murano, nawet nie chce mi sie wchodzić na forum jak nie mamy swojego działu tylko błąkamy sie po jakichś "Innych" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Bonzo! A może właśnie użytkownicy Murano widząc, że nie ma "ich działu" odpuszczają w ogóle "wchodzenie" i szukanie? A skoro nie ty podejmujesz decyzję, to KTO???? :< Moim skromnym zdaniem gdyby powstał dział MURANO, to podejrzewam, że w dość szybkim czasie znaleźli by się użytkownicy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BESEL_ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Strażak Sam, mam podobne zdanie:) bo oprócz nissanmurano.org (forum w języku angielskim) to nie ma nic dla nas:) a kolejny dział nie zaszkodzi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilro Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Dokladnie tak jest jak mowi Strazak Sam, ludzie nie wiedza na ktorym watku moga poruszac tematy zwiazane z tym modelem i w koncu konczy sie na korespondencji na priva, a nie na forum. Uzytkownikow Murano jest mniej niz Almery, Primery czy innych modeli i nigdy nie bedzie ich tylu co wiekszosci innych modeli, a o zainteresowaniu sprawami Murano swidaczy chocizaby ilosc postow zawierajacych "murano" w swojej tresci - tyle tylko, ze wszystko jest porozwalane po roznych watkach i generalnie mamy mamy tutaj nizly balagan - wszystko przez brak odpowiedniego dzialu. PS czyzby admini mieli awersje do Murano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Bilro! Może admini po prostu jeżdżą gorszymi autami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilro Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Strazak Sam - kurcze, nie wkurzaj adminow, bo zaraz sie okaze ze Murano to nie Nissan i wogole nas wywala :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 To pójdziemy z Murano na fordclubpolska albo Renaultclubpolska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 A skoro nie ty podejmujesz decyzję, to KTO????velociraptor on jest adminem ja chciałem i usłyszałem nie na razie nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 To żeby pogadać z velociraptorem trzeba być co najmniej tyranozaurem!! Ale jest nie fair w stosunku do nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marsdorf Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 osobiście śmigam primerą ale jestem panowie z Wami. Skoro mamy użytkowników Murano to i dział powinien się znaleźć. A co do groźnego PANA velociraptora to nie jest aż taki groźny,przynajmniej na spocie wydawał się być całkiem miły pozdrawiam i życzę powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BESEL_ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 no to ja pragnę podziekować w swoim imieniu i kolegów za pozytywne rozpatrzenie prośby:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Ja również Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilro Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 extra, w koncu wlasny kąt na forum. Podziękowania dla adminów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Bilro! A co ty tak rzadko zaglądasz na forum? Czyżby aż tak ciężka praca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej330 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Gratuluje Wam działu. I ja będę tutaj często zaglądał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Dziękujemy bardzo i też cieszymy się bardzo. A może przy okazji przesiądziesz się do Murano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Bilro! A co ty tak rzadko zaglądasz na forum? Czyżby aż tak ciężka praca? nie bylo forum to niezagladał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Ale faktycznie jak jest już nasz dział to i użytkowników pojawia się więcej. Ku chwale Nissana!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts