nelson38 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Pytanie jak w temacie. Czytałem w innym wątku że komuś siadł akumulator z powodu aktywnego Bluetooth-a. Na razie nie chce mięć ekstra kłopotów z nowym autkiem i chciałbym skutecznie wyłączyć tę opcje. Niestety w instrukcji są opisy jak włączyć, aktywować itp. Ktoś wie jak skutecznie wyłączyć? ;-) pozdrawiam [ Dodano: Wto 03 Lut, 2009 15:31 ] Udało się wyłączyć - tzn nawet z defaultu jest wyłączone ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiunkt Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 U mnie wyłącza się wszystko po wyłączeniu stacyjki. Ale kiedyś bawiłem się ustawieniami i udało mi się wyłączyć co prawda przypadkiem ale postaram się poszukać i napisze. Wydaje mi się, że jak jest włączony to on szuka przez chwile urządzenia z którym się chce połączyć a jak nie znajduje to się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Będę pisał z pamięci - ale chyba się nie pomylę. Przy wyłączonym radiu trzeba wcisnąć Menu i którąś z kolei opcją jest ta nazwana po prostu Bluetooth - po jej wybraniu widać czy jest włączony czy wyłączony. Żeby wyłączyć trzeba po prostu przekręcić gałkę w prawo, wyświetli się Bluetooth <<off>> i to zdaje się wszystko. Po wyłączeniu stacyjki zdaje się, że się nie wyłącza - w końcu w telefonie tę funkcję trzeba też włączać i wyłączać z poziomu menu. A tak swoją drogą, to super bajer - już kilka razy rozmawiałem przez telefon w samochodzie i bardzo mi odpowiadało, że nie muszę mieć słuchawki w uchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Tak znalazłem tę opcje - mam wyłączony. Ale podsumowując to proste pytanie: czy jak wyłączę stacyjkę a więc i radio to jest możliwość aby Bluetooth był włączony i pobierał prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Tak znalazłem tę opcje - mam wyłączony.Ale podsumowując to proste pytanie: czy jak wyłączę stacyjkę a więc i radio to jest możliwość aby Bluetooth był włączony i pobierał prąd? ,Podobno jest możliwe. Tak przynajmniej twierdził facet z assistance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gwrob Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Chyba jest wyłączony, bo po wyłączeniu stacyjki telefon rozłącza się automatycznie z samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz63 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Potwierdzam co napisał Ziootek z pamięci wszystko się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 (edytowane) Zapytam w tym wątku: Czy da się mieć jednocześnie podłączone do tiidowego bluetootha więcej niż jeden telefon komórkowy. Zarejestrowałem drugi aparat, ale próba podłaczenia go natychmiast wypina pierwszy, który był dotychczas aktywny. Czy komuś udała się taka sztuczka? pozdrawiam Edytowane 1 Maja 2010 przez nelson38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Zapytam w tym wątku: Czy da się mieć jednocześnie podłączone do tiidowego bluetootha więcej niż jeden telefon komórkowy. Zarejestrowałem drugi aparat, ale próba podłaczenia go natychmiast wypina pierwszy, który był dotychczas aktywny. Czy komuś udała się taka sztuczka? pozdrawiam Da się. Miałem zarejestrowane i podłączone dwa telefony (swój i żony). Najlepsza zabawa jest jak się dzwoni do siebie . Nie pamiętam abym jakieś specjalne sztuki robił. Po prostu zadziałało. I to chyba nie zależy od modeli telefonów(Motka V3 i SE K800i). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Da się. Miałem zarejestrowane i podłączone dwa telefony (swój i żony). Najlepsza zabawa jest jak się dzwoni do siebie . Nie pamiętam abym jakieś specjalne sztuki robił. Po prostu zadziałało. I to chyba nie zależy od modeli telefonów(Motka V3 i SE K800i). Pzdr JacekJQ, Mi sie ta sztuka nie udaje. Wlasnie probowalem z kilkoma roznymi aparatami. W danej chwili aktywny moze byc tylko jeden ...Tak rowniez pisza w instrukcji - strona 4-54. Mozesz potwierdzic ze udalo Ci sie miec podlaczone do Bluetooth jednoczesnie dwa aparaty? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 JacekJQ, Mi sie ta sztuka nie udaje. Wlasnie probowalem z kilkoma roznymi aparatami. W danej chwili aktywny moze byc tylko jeden ...Tak rowniez pisza w instrukcji - strona 4-54. Mozesz potwierdzic ze udalo Ci sie miec podlaczone do Bluetooth jednoczesnie dwa aparaty? pozdrawiam Teraz to już nie jestem taki pewien. Spróbuję w tym tygodniu ale chyba masz rację nelson38 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jark Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Teraz to już nie jestem taki pewien. Spróbuję w tym tygodniu ale chyba masz rację nelson38 Pzdr W instrukcji jest napisane, że można powiązać i zapamietać w radiu kilka telefonow, ale w danej chwili może być aktywne tylko 1 połaczenie. Chyba producent wie co pisze??? no nie???? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi