Gość PrInGeLs Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam chciałem zrobić dziś coś dla forum i zrobic maly reportaz z przyciemniania lamp wstawic opis i zdjecia... ale nie moge ich zdemontowac... trzymaja sie na 3 srubkach a po odkreceniu ich nawet nie drgną demontował juz ktos z was tylne lampy?? pytam bo niechce czegos połamać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filix Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 One sa uszczelnione...spokojnie i bez obaw..odkrec srobki po odlaczaj kostki...pozniej najlepiej mocno popchaj lampe od strony bagaznika a z zewnatrz delikatnie podwazaj srubekretem w kolejnych to miejscach:) Milo ze ktos chce cos robic:) Powodzenia w pracy i czekamy na przewodnik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gnothi_Seauton Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ktoś już z forum krótko opisywał jak to zrobić, ale bardzo ogólnie (zielona micra po lifcie- nie pamiętam nicka). Fajnie, że chcesz zrobić tutorial z przyciemniania lamp. Myślałem, żeby też przyciemnić u siebie, bo zauważyłem, że mam zaparowane reflektory od środka, więc jak już miałbym je rozbierać/czyścić/uszczelniać, to czemu by ic od razu nie pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.