Gość zuzkak Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Zmuszony jestem zamontować hak i w związku z tym mam parę pytań do szanownych kolegów. Dilerzy oferują haki z montażem za około 1600 zł natomiast dla przykładu na allegro można dostać hak oczywiście bez montażu za nawet 300 zł. Stąd mój dylemat. Chodzi o to czy one się różnią pod względem jakości, czy w tym oryginalnym nie ma ingerencji w zderzak ? Jak jest z ewentualną gwarancją na auto jeśli zakupie i zamontuje hak poza salonem ? Czy może kupić na allegro a zamontować u dilera ? Również jeden z allegrowiczów szczyci się tym, że jego hak sprzedawany jest z oryginalną wiązką przewodów elektrycznych, czy to ma jakieś znaczenie ? Z góry dziękuje za pomoc gdyż jestem zielony w temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=45730 dotyczy t-31, przy puszczam że pomoże ci to trochę.Ja mam oryginalny automatyczny montowany w salonie ,ale ingerencja w zderzak musiała być,montaż mam odnotowany w książce gwarancyjnej żeby nie utracić gwarancji na "podwozie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.