Guest zuzkak Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Zmuszony jestem zamontować hak i w związku z tym mam parę pytań do szanownych kolegów. Dilerzy oferują haki z montażem za około 1600 zł natomiast dla przykładu na allegro można dostać hak oczywiście bez montażu za nawet 300 zł. Stąd mój dylemat. Chodzi o to czy one się różnią pod względem jakości, czy w tym oryginalnym nie ma ingerencji w zderzak ? Jak jest z ewentualną gwarancją na auto jeśli zakupie i zamontuje hak poza salonem ? Czy może kupić na allegro a zamontować u dilera ? Również jeden z allegrowiczów szczyci się tym, że jego hak sprzedawany jest z oryginalną wiązką przewodów elektrycznych, czy to ma jakieś znaczenie ? Z góry dziękuje za pomoc gdyż jestem zielony w temacie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tim Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=45730 dotyczy t-31, przy puszczam że pomoże ci to trochę.Ja mam oryginalny automatyczny montowany w salonie ,ale ingerencja w zderzak musiała być,montaż mam odnotowany w książce gwarancyjnej żeby nie utracić gwarancji na "podwozie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.