Gość milek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam, czy może wiecie, jak wygląda sprawa z wymianą grilla w terrano II z lampami kwadraciakami, na grilla z okrągłymi?Jak z lampami, trzeba coś przerabiać?? Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pollub1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam Bardzo ciekawy temat, że nikt nie chce odpisać. Czy taka wymiana grilla jest możliwa? Halo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afromen3 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Panowje z tym grilem to sprawa wygląda tak:chcąc wymienić na nowsze lampy to trzeba po: 1 maska od nowszego modelu, bo stara ma inny wymiar i krzształt. po 2 błotniki ,bo okrągłe lampy zachodzą na błotnik po 3 stary zdeżak nie bendzie pasował pod lampy i gril bo są wjększe, i po 4 to elementy karoserji za lampami są inne. A wjęc myśle że szkoda kasy i nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jedno na pewno będzie pasować - Kostki z kablami Tak jak kolega wyżej napisał - całe wzmocnienie przednie do wymiany - błotniki, maska + w cholerę roboty i jeszcze większe koszta. Pomijając fakt, że te okrągłe lampy są chyba droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jedno na pewno będzie pasować - Kostki z kablami Tak jak kolega wyżej napisał - całe wzmocnienie przednie do wymiany - błotniki, maska + w cholerę roboty i jeszcze większe koszta. Pomijając fakt, że te okrągłe lampy są chyba droższe. tak napewno są droższe wiem z praktyki mam okrągłe a szukałem jednej dużo many kosztowała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.