Guest milek Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Witam, czy może wiecie, jak wygląda sprawa z wymianą grilla w terrano II z lampami kwadraciakami, na grilla z okrągłymi?Jak z lampami, trzeba coś przerabiać?? Pozdrawiam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pollub1 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Witam Bardzo ciekawy temat, że nikt nie chce odpisać. Czy taka wymiana grilla jest możliwa? Halo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest afromen3 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Panowje z tym grilem to sprawa wygląda tak:chcąc wymienić na nowsze lampy to trzeba po: 1 maska od nowszego modelu, bo stara ma inny wymiar i krzształt. po 2 błotniki ,bo okrągłe lampy zachodzą na błotnik po 3 stary zdeżak nie bendzie pasował pod lampy i gril bo są wjększe, i po 4 to elementy karoserji za lampami są inne. A wjęc myśle że szkoda kasy i nerwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer17 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Jedno na pewno będzie pasować - Kostki z kablami Tak jak kolega wyżej napisał - całe wzmocnienie przednie do wymiany - błotniki, maska + w cholerę roboty i jeszcze większe koszta. Pomijając fakt, że te okrągłe lampy są chyba droższe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erp. Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Jedno na pewno będzie pasować - Kostki z kablami Tak jak kolega wyżej napisał - całe wzmocnienie przednie do wymiany - błotniki, maska + w cholerę roboty i jeszcze większe koszta. Pomijając fakt, że te okrągłe lampy są chyba droższe. tak napewno są droższe wiem z praktyki mam okrągłe a szukałem jednej dużo many kosztowała.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.