Guest virven Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Witam serdecznie fanów Nissana. Koleżanki, Koledzy zwracam się do was z prośbą o wklejenie zdjęcia wnętrza od waszego Tyrana II 3d jednak interesuje mnie nie to co znjade wsumie na kazdej fotce np allegro czy otomoto, a tylna kanapa z odsuniętymi na maksa fotelami. Generalnie jak widać jestem nowy na tym forum i nie jestem właścicielem Terrana przynajmniej narazie. Jednakże od dosyć dawna wożę się z myślą zakupu Terrano którego uważam za bardzo fajną konstrukcję o czym Was przekonywać chyba nie trzeba i co najważniejsze mam zamiar dokonać cudu mianowicie moją kochaną białogłowę musze przekonać że 3d T II zmieści z tyłu dzieciaki. Niestety nie mam opcji podjechania i obejrzenia takiego autka w okolicy ze wzg na brak czasu i brak T II 3d w okolicy. Dlatego uprzejmie proszę niech ktoś wklei o ile to nie problem fote tylnej kanapy z miejscem na nogi dla pasażerów z tyłu przy max odsuniętym fotelu. Dzięki Virven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leszek710309 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8081ace82eabfd4c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a2f754f4f15f031.html Witam ja mam 185cm wzrostu i jeszcze mam luzik jak widać na foto, fotele są cofnięte na max! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanopulus Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 virven: Spokojna głowa, z tyłu jest co najmniej tyle miejsca ile w 5 drzwiowym kompakcie. Wyjazd na narty w 4 dorosłe osoby + pełen kufer to przyjemność. Napisz skąd jesteś to może ktoś podjedzie hehe 3mam kciuki pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest virven Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 @ leszek710309 stary, dziękuję ci pięknie, mam nadzieje że nie leciałeś specjalnie do autka, co do wzrostu różnica między nami niewielka bo 4 cm, a skoro tak to wygląda myślę że zestaw rozmów wychowawczych + te fotki od Ciebie to sprawe przesądzi i pewnie kupie rodzinne :zdziw: Terrano @Stefanopulus ja mieszkam w okolicy gdyni, ale niechciałbym aby ktokolwiek musiał się specjalnie wybierać i angażować, sprawa jest o tyle prosta, że auto musze zmienić, a ja już podjąłem decyzje jakie to będzie autko, pozostało obalić kontrargumenty i po sprawie, kasa i ... no właśnie pochwalę się jak mi się uda, a myślę że to potrwa jeszcze ze 2 miesiące, no ale spokojnie Dziękuję wam obu za aktywne wsparcie Do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.