Gość Jumper Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ok dzieki za podpowiedz tak zrobie zobaczymy co uzyskam za informacje Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość savinka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nom Panowie... Jutro Pani zabiera się do wymiany płyny od wspomagania. 3majcie kciuki, żebym nic nie zchrzaniła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja wymieniłem i nic sie nie poprawiło, tyle że wiem, że jest nowy. Apropos płynu. Lejesz Dextron III i po frytach. Niby w primie p11.144 piszą jeszcze chyba o II ale mechanior mówił, że to nowsza i lepsza generacja i nadaję się do różnych typów układów hudraulicznych. Najgorsze jest to że butelki są litrowe a wchodzi bodajże do mojego weszło 1,3 litra - reszta na ozdobę na półkę. Wracając do siły wspomagania u mnie najlepiej działa zaraz po odpaleniu. Jak się nagrzeje jest już gorzej, a źle jest jak jest upalny dzień i wrócę po kilkudziesięciu km to już ciężko chodzi. Wydaje mi się, że poprostu pompa ma już dosyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja tak tylko na chwilę. U mnie na włączonym silniku czy auto stoi czy jedzie, kierownicą kręci się tak samo. Jednym palcem z pewnym wysiłkiem można kręcić. To informacja jest dla tego kolegi co u samej góry strony pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi