Gość Szlumik Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Po złożonym zapytaniu do Centrum Obsługi Klienta Nissana w sprawie historii serwisowej "X"-a , otrzymałem adnotacje: Zarejestrowane naprawy : rod assy replacement - 57123 km Zarejestrowane kampanie serwisowe: replace fule filler tube - 80705 km Bardzo proszę kolegów o pomoc w przetłumaczeniu - "to polish". Thank You ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 wpisz sobie translatora w googlu to ci przetlumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszs Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Hej, skad otrzymales takie informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 wysłałem tekiego e-mail'a na adres: poland@nissan-services.eu Dzień dobry ! W związku z zamiarem zakupu używanego samochodu firmy NISSAN, zwracam się z prośbą o przedstawienie historii serwisowej samochodu Nissan X-TRAIL, jako identyfikator podaję numer VIN. samochód: Nissan X-TRAIL numeru VIN: JN1TANT30U0****** Bardzo Dziękuję z poważaniem Imię i nazwisko tel.: adres e-mail : Tego samego dnia otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zapytania po 6 dniach odpowiedź (sam byłem zdziwiony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 pierwsze to wymiana drążków kierowniczych a co do 2 to jesteś pewien że było napisane fule a nie fuel? [ Dodano: Wto 10 Lut, 2009 17:57 ] jeśli tak to jest to rura wlewu paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 racja .... napisane jest " replace fule filler tube" Bardzo Dziękuję !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszs Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja rowniez dostalem odpowiedz, ciesze sie ze chociaz przebieg auta jest zgodny 1 warranty repair has been registered in our system: Repair Date: 29/04/2008 (turbocharger repair), mileage: 53.927 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 1 narawa gwarancyjna została zarejestrowana w naszym systemie: Dzień naprawy 29.04.2008 (naprawa Turbosprężarki), licznik: 53.927 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 nie licznik, tylko przebieg:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.